Barcelona
Gent 22/06/2023

L'Associació Passeig de Gràcia premia la fira audiovisual ISE en el seu sopar anual

A l'acte hi va assistir el nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a qui l'associació va reclamar millores en la seguretat i la mobilitat de la ciutat

2 min
Lluís Sans, Michael Blackman i Jaume Collboni al sopar d'aquest dimecres

BarcelonaEls comerciants, hotelers i restauradors del passeig de Gràcia es van reunir ahir en el seu sopar anual, un acte en què l'associació va fer entrega del Premi Amic del passeig de Gràcia, que es va atorgar a la fira audiovisual Integrated Systems Europe (ISE), que va estar representada per Michael Blackman. L'esdeveniment, que va comptar amb 130 convidats i va tenir lloc a l'Hotel Casa Fuster, també va ser la primera trobada oficial entre l'associació i el nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a qui se li van reclamar millores en la seguretat i la mobilitat de la ciutat.

Lluís Sans, president de l'associació i propietari de la botiga Santa Eulalia, va demanar a Collboni que se sigui "més eficaç en la lluita contra la multireincidència i la delinqüència professional".  "En aquests moments és imprescindible recuperar la sintonia entre les preocupacions reals dels ciutadans i les polítiques del govern municipal. Aquesta nova etapa és l’oportunitat de demostrar-nos la voluntat de cooperació real per part del govern local a l’hora de resoldre les principals problemàtiques del centre de la ciutat com el comerç i la restauració, amb les quals sempre hem estat lluitant des de l’associació", va remarcar.

El president de l'associació també va mostrar el seu malestar amb la política de reducció de la presència dels cotxes a la ciutat iniciada per l'anterior govern municipal, del qual va formar part Collboni. "No podem oblidar que restringir la mobilitat dels barcelonins i els visitants sempre té un impacte negatiu en el comerç, la restauració i l'economia en general. La reducció de la contaminació és, sens dubte, un objectiu prioritari i compartit per tots, però hem d'adoptar mesures eficaces basades en la tecnologia, la innovació", va assegurar Sants, que va remarcar que el cotxe privat no pot ser considerat un "enemic".

stats