Gent 03/01/2022

Lucas Bravo lamenta la seva bellesa: "De la nit al dia, m'he convertit en un objecte"

L'actor de la ficció de Netflix 'Emily in Paris' ha dit: "No vull ser perfecte"

2 min
Lucas Bravo, membre del repartiment de la sèrie de Netflix 'Emily in Paris'

BarcelonaAmb l'estrena de la segona temporada d'Emily in Paris, Lucas Bravo s'ha consagrat com el sex symbol de moda a la pantalla petita. Tant és així que en una entrevista amb el diari The Times li han preguntat per aquesta qüestió, cosa que ha permès descobrir que no ho porta gens bé. "De la nit al dia m'he convertit en un objecte. M'ha fet tornar molt més conscient de mi mateix. Perquè quan penses en aquesta paraula i en la gent a qui se sol aplicar, sempre veus una persona sana, atractiva i amb músculs, i jo no soc així", opina l'actor, de 33 anys, que interpreta el paper del Gabriel, pel qual l'Emily se sent atreta a la ficció de Netflix.

"No es pot ser estèticament atractiu i intel·ligent i una persona profunda. Abans no paraven d'oferir-me papers com el professor de gimnàstica ximple. És difícil trencar amb aquesta imatge. No em queixo, esclar, però és una realitat", insisteix l'actor, que lamenta ser massa guapo perquè això li impedeix accedir a papers per als quals se sent capacitat. "No vull ser perfecte. He estat treballant en contra d'això. A França no volen guapos, volen cares amb personalitat", remarca l'actor, que a la sèrie que protagonitza Lily Collins fa de cuiner.

Emily i Gabriel en un dels diàlegs més recordats de la primera temporada de la sèrie

Resulta que Bravo va treballar com a segon de bord en un restaurant, cosa que li va servir per accedir al paper que l'ha fet globalment conegut. “Fa uns anys vaig ser sotsxef en un restaurant. Llavors, quan vaig rebre els guions per primera vegada, vaig pensar: «Oh, uau!, això definitivament és per a mi, definitivament faré servir aquestes habilitats». I, efectivament, em van fer cuinar les truites que vaig fer per a l'Emily”, ha recordat l'actor en alguna ocasió. Bravo, que només havia fet alguns papers petits en sèries de televisió franceses com Sous le soleil de Saint-Tropez i Plus belle la vie, havia treballat principalment com a model. Ara, però, amb l'èxit d'Emily in Paris es pot esperar que la seva faceta d'actor visqui una segona oportunitat; tot i la seva inconvenient bellesa.

stats