Hollywood

Keanu Reeves gaudeix d'uns dies de descans a Menorca

L'actor ha visitat diversos punts de l'illa i fins i tot s'ha fet fotos amb els fans al supermercat

Laura Minguella
2 min
f.elconfidencial.com original 7a5 5cf 552 7a55cf552b04ec368245b8e5f380f877

BarcelonaKeanu Reeves, conegut pels seus papers a la saga John Wick i a les pel·lícules de Matrix, ha gaudit amb la seva parella, Alexandra Grant, d'uns dies de descans a Menorca, on s'ha fotografiat amb alguns dels seus seguidors. L'actor és una persona molt reservada i no té perfils a les xarxes socials, i han estat les fotos dels fans publicades a Instagram les que han fet que transcendís la seva presència a l'illa. Així doncs, la seva estada a Menorca es pot seguir gràcies a les imatges que diversos admiradors li han fet en llocs tan diversos com la platja o un supermercat.

Divendres la parella va gaudir d'un dinar a Es Bruc Sant Tomàs, un xiringuito ubicat a primera línia de mar de la platja de Binicodrell-Sant Adeodat, a Es Migjorn Gran. L'establiment, inaugurat el 1959, és emblemàtic de l'illa i ofereix unes vistes privilegiades del mar Mediterrani. A les fotos que Reeves es va fer amb treballadors i comensals del restaurant, apareix relaxat i vestint amb bermudes, xancletes, una camisa blava i un barret de palla per protegir-se del sol.

Amb el seu habitual posat relaxat i proper, l'actor canadenc ha estat també a la capital menorquina i ha passat pel supermercat Hiper Centro de Maó, visita que ha quedat immortalitzada gràcies a les imatges compartides per diversos treballadors de l'establiment. En una d'aquestes imatges, una de les treballadores l'agafa del bracet i ell riu. Reeves també ha visitat la galeria d'art Hauser & Wirth, situada a l'illa del Rei, a 15 minuts del port Maó. Sobre el lloc on hauria estat allotjat l'actor hi ha poca informació, tot i que els mitjans locals especulen que s'hauria quedat en un hotel de luxe del centre de Ciutadella.

Moto GP a Alemanya

Segons publiquen els perfils dels fans de Reeves, després de passar per Menorca, l'actor hauria fet una visita al circuit de Sachsenring, on aquest cap de setmana s'ha disputat el Gran Premi d'Alemanya de Moto GP. Aquest cap de setmana, el canadenc i la seva dona han visitat el pàdoc d'alguns equips de motociclisme com Ducati o Yamaha i fins i tot s'han fet una fotografia amb Marc Márquez, que ha quedat tercer a la cursa. Reeves també va compartir uns moments amb Randy Mamola, expilot de Moto GP i subcampió del món de 500 cc en quatre ocasions.

stats