Eleccions Estats Units

Jennifer Aniston carrega contra el número dos de Trump per qualificar les dones sense fills de "miserables"

El candidat republicà va pronunciar la frase polèmica en una entrevista a Fox News, l'any 2021

2 min
L'actriu Jennifer Aniston i el candidat a la vicepresidència pels republicans

BarcelonaEn aquesta setmana plena d'anuncis polítics tant de les files demòcrates com de les republicanes, Jennifer Aniston no ha volgut quedar-se al marge del grup d'icones nacionals que s'han mullat per donar suport a un dels dos candidats. Concretament, l'actriu ha consultat l'hemeroteca quan ha volgut referir-se a J.D. Vance, que fa deu dies es va anunciar que seria el candidat de Trump per a la vicepresidència.

"En aquest país estem governats pels demòcrates, pels nostres oligarques corporatius, per un grup de senyores amb gats i sense fills que són miserables amb les seves vides i les decisions que han pres. Per això volen fer que la resta del país també sigui miserable", va ser la frase que J.D. Vance va pronunciar en una entrevista a la cadena afí als republicans Fox News el 2021. L'actual candidat dels republicans a la vicepresidència feia referència específicament a figures com Kamala Harris, Pete Buttigieg o Alexandria Ocasio-Cortez, gent que se suposa "que controla el futur dels demòcrates i no té fills", va reiterar Vance en l'entrevista de fa tres anys.

Aquest mateix fragment de vídeo ha estat recuperat per Ron Filipkowski, un antic fiscal general de l'estat, que va compartir el fragment de vídeo de l'entrevista i el va difondre a través del perfil d'X, cosa que va generar una gran polèmica. Aquest mateix tuit també va ser republicat aquest dijous des del perfil d'Instagram d'Aniston, que ha expressat el seu profund desacord.

"No em puc creure que unes declaracions com aquestes surtin d'un potencial vicepresident dels Estats Units", va escriure des de les stories del seu perfil, on gairebé acumula 45 milions de seguidors. "L'únic que puc dir és que espero que la seva filla tingui la sort de poder tenir fills propis algun dia i que no hagi de recórrer a la FIV (fecundació in vitro) com a segona opció, perquè vostè també està en contra d'això", va afegir la protagonista de Friends.

L'actriu va explicar el novembre del 2022 que des de feia anys estava intentant quedar-se embarassada i va qualificar aquest procés d'un "camí molt desafiant" per les crítiques i especulacions que no donaven crèdit al fet que arribada a la quarantena no tingués fills. En l'entrevista a Allure Magazine també va explicar que també va recórrer a diferents tractaments de fecundació in vitro que tampoc van tirar endavant.

stats