Accident

Jeremy Renner reapareix a les xarxes després del seu greu accident

L'actor de Marvel va quedar en estat crític després de ser atropellat per una màquina llevaneu

2 min
La fotografia que l'actor ha compartit a les seves xarxes

BarcelonaL'actor Jeremy Renner, que diumenge va tenir un greu accident amb una màquina llevaneu, ha reaparegut a les xarxes socials per donar les gràcies als seus seguidors des de l'hospital on està ingressat. L'actor de The Avengers ha compartit una imatge al seu compte d'Instagram on se'l pot veure visiblement perjudicat a la cara i des del llit de l'hospital. "Gràcies a tots per les vostres amables paraules. Estic massa espatllat per posar-me a escriure, però us envio molt d'amor a tots", diu l'actor, de 51 anys.

L'accident es va produir diumenge quan Renner estava netejant els camins de l'entrada de casa seva a Reno, a l'estat de Nevada. Després de l'accident, a l'actor que dona vida a Hawkeye a les pel·lícules de la factoria Marvel el van traslladar per aire a un hospital proper, on el van intervenir quirúrgicament. Segons un comunicat publicat per l'Oficina del Xèrif del Comtat de Washoe, que està investigant què va passar, aproximadament a les nou del matí van respondre a una alerta per una lesió traumàtica a l'àrea de Mt. Rose Highway. A l'arribar-hi, els agents es van haver de coordinar amb el servei de protecció contra incendis de Truckee Meadows i REMSA Health per organitzar el transport mèdic aeri de Renner, que va ser l'únic implicat en l'accident.

Segons ha informat la CNN, Renner ha estat sotmès a dues intervencions quirúrgiques per tractar les lesions que va patir durant l'accident, entre les quals un "traumatisme toràcic contundent i lesions ortopèdiques".

Col·legues de professió de Renner com Eiza González, Tony Dalton i Vanessa Hudgends s'hi han solidaritzat. Renner ha protagonitzat múltiples projectes de la saga Marvel. A banda de ser un Avenger, l'actor ha actuat en nombrosos èxits comercials i de crítica, incloses dues pel·lícules de la sèrie Missió: Impossible. També ha estat nominat a dos premis Oscar que inclouen una candidatura com a actor de repartiment per The Town i una com a millor actor per The Hurt Locker.

stats