Accident

Un accident en una piscina d'Eivissa envia Zac Efron a l'hospital

Dos treballadors van rescatar l'actor, que passava les vacances en un complex turístic

1 min
L'actor Zac Efron en una estrena cinematogràfica a Londres.

BarcelonaLes vacances de Zac Efron a Eivissa han acabat amb un petit ensurt. L'actor nord-americà va tenir un accident el divendres passat mentre es banyava en una piscina del complex turístic on estava allotjat. Segons ha confirmat la revista People, dos treballadors van trobar l'actor ferit dins la piscina i van ajudar-lo a sortir de l'aigua. Tot i que els representants d'Efron no han volgut aclarir els motius del succés, assenyalen que és un "accident menor" i que l'actor va visitar l'hospital "merament com a mesura de precaució". El diumenge, ja del tot recuperat, Efron va assegurar en un missatge a Instagram que està "sa i estalvi i content".

Eivissa no és la primera parada d'Efron durant les vacances d'estiu. Aquest últim mes ha visitat el poble francès de Sant Tropetz, l'illa grega de Míkonos i també París. A principis de la setmana passada, aprofitant l'estada a Eivissa, no es va voler perdre una de les sessions de DJ del seu amic Martin Garrix, que el va convidar a pujar a l'escenari de l'Ushuaïa Ibiza Hotel and Beach Club.

Tot i que l'actor és conegut especialment per les pel·lícules de High School Musical, aquesta última dècada ha aparegut en nombroses produccions destacades, com The lucky one (2012), Baywatch (2017) i The greatest showman (2017). Aquest darrer any ha participat a The Iron Claw (2023), Ricky Stanicky (2024) i A Family Affair (2024). A més, com avança la revista Variety, pròximament protagonitzarà la pel·lícula Famous, de Jody Hill.

stats