Els hereus de Raffaella Carrà venen els drets per fer un documental internacional de l'artista
La cinta rememorarà la brillant trajectòria i la influència d'aquesta actriu, ballarina, presentadora de televisió i cantant
BarcelonaLa diva de la televisió italiana Raffaella Carrà, que va morir al juliol als 78 anys, serà recordada en un documental que es farà aviat i que aprofundirà en l'impacte cultural que va tenir a tot el món aquesta autèntica icona pop. La productora Fremantle, responsable de programes com X Factor, ha aconseguit en exclusiva dels seus hereus els drets internacionals per fer el documental, que arribarà en els pròxims mesos, asseguren a Efe fonts de la companyia. El projecte serà liderat pel conseller delegat per a Europa de Fremantle, Andrea Scrosati, i hi sumarà el seu responsable a Itàlia, Gabriele Immirzi, i a Espanya, Nathalie García, a més de comptar amb el suport de la productora espanyola Cero Coma, entre d'altres.
La cinta rememorarà la brillant trajectòria i la influència d'aquesta actriu, ballarina, presentadora de televisió i cantant de lluent cabellera rossa que va conquistar el planeta, especialment el món llatí, des d'Espanya fins a Llatinoamèrica. Raffaella Maria Roberta Peloni va néixer a Bolonya (al nord d'Itàlia) el 1943 i amb 10 anys es va traslladar a Roma, la ciutat que l'acabaria adoptant, per començar a rebre classes de ball. A la dècada dels seixanta, Carrà ja comptava amb certa fama al seu país gràcies a l'aparició en programes i musicals, però no va ser fins al 1976 quan va aconseguir la fama a Espanya i Iberoamèrica a l'aparèixer a les cases a través de Televisió Espanyola.
Però, més enllà de la seva trajectòria a la petita pantalla, on destaca l'espai italià Pronto, Raffaella? o el magazín per a Telecinco En casa con Raffaella, la italiana també va brillar com a cantant. Fiesta; En el amor todo es empezar; Rumore; Caliente, caliente, o Tuca, tuca, van ser algunes de les seves cançons més conegudes, amb les quals va conquistar diverses generacions gràcies als seus balls desenfrenats i provocatius. Carrà també va ser una gran revolucionària social trencant tabús i animant les dones a expressar-se lliurement quan, per exemple, el 1970 es va convertir en la primera dona italiana a mostrar el seu melic a la televisió enmig d'una actuació. Així mateix, va ser una gran defensora i icona de la comunitat LGTBI, i el 2017 va rebre el premi World Pride.