Milionaris

La filla de Bill Gates i el net de Paul McCartney, nova parella

Els dos joves han confirmat la relació amb la publicació de la foto de graduació de Phoebe Gates, filla del multimilonari

2 min
Bill Gates i la seva filla Phoebe.

BarcelonaEl juny és mes de graduacions, també pels fills de les celebritats. Aquest va ser el cas de Phoebe Gates, la filla de Bill Gates i Melinda French, que el dia 15 de juny va graduar-se en Biologia Humana a la universitat de Stanford, a Califòrnia. Amics, companys de classe, familiars i també un convidat especial de nom destacat van ser els escollits per celebrar el final de l'etapa universitària de Gates. Les fotografies publicades des del perfil d'Instagram de la mateixa Phoebe han confirmat un rumor que feia temps que sonava entre les altes esferes: la filla de Bill Gates està sortint amb el net de Paul McCartney.

La parella

La revista de moda Nylon va tenir bon ull demanant a Phoebe, de 21 anys, un carrusel de fotografies personals de la graduació. La filla petita de la parella que durant anys va ser el matrimoni més ric del món no va tenir cap problema per compartir la seva intimitat amb la revista nord-americana. En les imatges que va fer arribar a la publicació, hi ha fotos d'ella amb birret, bevent amb els amics i amb el seu pare, i també una instantània d'una tendra abraçada amb Arthur Donald, net de l'exbeatle. La foto confirmaria la relació entre tots dos.

Arthur Donald, Mary McCartney i Paul McCartney, les tres generacions.

Arthur Donald és el fill de la fotògrafa Mary McCartney –filla al seu torn de Paul i Linda McCartney– i el seu primer marit, el productor de televisió Alistair Donald, i, igual que Phoebe, la seva ocupació laboral té poc a veure amb el que va estudiar. El jove, de 25 anys, va graduar-se de la carrera d'Història a la Universitat Yale el 2021, però actualment treballa com a inversor a Nova York. Mentre que la nepobaby de Microsoft ha estudiat una carrera de ciències pures, fa un temps que es dedica al món de la moda i el disseny.

De fet, hi ha qui diu que aquesta passió per l'alta costura podria haver escurçat les distàncies entre les famílies de la parella que fa anys que mantenen una bona relació. La mare de Phoebe, Melinda French, és una molt bona amiga de la tia de Donald, la coneguda dissenyadora Stella McCartney. Aquesta passió per la moda també la va heretar Phoebe, que en diferents ocasions ha afirmat que Stella McCartney ha estat una inspiració per ella. Tant és així que el setembre passat la jove va assistir a la desfilada de París de la dissenyadora, que a més de ser el seu referent d'estil ara és família política seva.

stats