3Cat

El fenomen fan de 'La travessa' triomfa en l'estrena de la segona temporada

La projecció del primer capítol de l'edició Mediterrani ha reunit més de 1.000 espectadors al cinema Aribau

3 min
Laura Escanes i els concursants de la segona edició de 'La Travessa'

Barcelona“Em puc fer una foto amb tu?”, va ser sens dubte una de les frases més repetides al cinema Aribau durant l’estrena de La travessa la vesprada de dimecres. La première de la segona temporada del programa de 3Cat presentat per Laura Escanes va emplenar la icònica sala amb més d'un miler d'espectadors, entre els quals centenars de joves que van presentar-se dues hores abans de la projecció del primer capítol per veure de prop alguns dels seus ídols.

Maria Vallespí, Cèlia Espanya, Cintet, Jordina Cot, Pau Joan Miquel i la presentadora de Loft Berta Aroca, com a conductora de l'acte presidit per la influencer Laura Escanes, van ser algunes de les cares conegudes que van atreure el seu seguici de seguidors per alimentar el fenomen fan del programa. No només van ser els creadors de continguts en català els únics imants d'audiència. També alguns dels participants de l'edició passada que van assistir al cinema Aribau, com la Clara i l'Esterri, que va assegurar que estava "una mica gelós" després d'haver vist el gran repte mental i físic que suposaven les proves de la segona temporada.

Els concursants de la segona temporada de 'La travessa' de 3Cat.

"Ara mateix estic suant i molt nerviosa. Però ho emprenc amb il·lusió i el rodatge del programa l'he gaudit moltíssim", va afirmar Laura Escanes al photocall, que duia un modelet inspirat en l'expedició "amb colors blaus del mar i marrons de terra". Amb els espectadors asseguts a les butaques i els llums apagats, l'acte a l'interior del cinema Aribau va començar. Berta Aroca va repetir com a presentadora de l'acte, un fet que ja va viure al novembre per a l'emissió de l'últim programa de la primera temporada de La travessa. Amb la gràcia i el domini de l'espontaneïtat que la representa, va donar pas als vint-i-dos concursants de La travessa vinguts d'arreu dels Països Catalans i amb tota mena de combinacions de parelles: amics, familiars, parelles i, fins i tot una parella de gymbros, que volen reivindicar la seva simpatia més enllà de l'afició d'anar al gimnàs.

La confessió d'Escanes

Cap d'ells pot escapar de viure tota mena d'emocions fortes que presenta el programa per superar cada una de les etapes en què està dividit el recorregut. Tampoc Escanes: "Us haig de confessar que vaig vomitar després de llançar-me amb el parapent, per sort això vosaltres no ho veureu a les pantalles”, va comentar amb un somriure nerviós. Aquesta va ser una demostració més del que es podrà veure als següents episodis, que prometen ser encara més exigents que la temporada passada.

"Vull un nòvio per presentar-me a La travessa", va concloure un noi després de veure el primer capítol de la segona temporada. Com ell, han estat diferents els espectadors que s'han enganxat al reality, que sobretot ha triomfat a la plataforma 3Cat amb 1,8 milions de reproduccions. Per contra, no va generar el mateix entusiasme entre l'audiència televisiva, ja que el primer capítol de la primera temporada no va arribar al 6,7% de quota de pantalla i 103.000 espectadors de mitjana.

Malgrat que l'estructura del programa segueix fidel a la primera entrega, el recorregut que han de superar les 11 parelles de concursants és més llarg i més dur. Enguany es deixa enrere la travessa dels Pirineus i s'enceta la travessa edició Mediterrani, en la qual els participants recorreran 300 quilòmetres entre la Catalunya Nord fins al Delta de l'Ebre durant 16 dies. Des d'aquest dimecres ja es poden veure els dos primers capítols i cada setmana es publicaran dos episodis nous de l'expedició.

stats