Salut

Sabrina Salerno, la cantant de 'Boys, boys, boys', anuncia que té càncer de mama

L'artista italiana ha passat per quiròfan per a l'extracció d'un tumor maligne

2 min
Sabrina Salerno durant una actuació

BarcelonaLa cantant italiana Sabrina Salerno, que es va fer coneguda als anys 80 amb la cançó Boys, boys, boys, ha fet públic que li ha estat detectat un càncer de mama del qual ha estat operada aquesta setmana a l'hospital de Treviso. Aquest dimecres l'artista publicava a Instagram una foto seva a l'hospital preparant-se per a la intervenció i, poques hores després, unes stories en què assegurava que l'operació havia anat bé. "Estic bé. L'operació ha anat bé. Em sap greu no poder-vos contestar a tots, les meves xarxes socials han col·lapsat, però us agraeixo de tot cor tots els missatges que m'heu fet arribar", deia en el vídeo.

La intèrpret va anunciar els seus problemes de salut de forma natural i intentant fer pedagogia sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç. "En les pròximes hores entraré a quiròfan perquè m'extirpin un tumor maligne", explicava Salerno. La italiana detallava que el càncer li va ser detectat al juliol quan, com cada any, es va fer una mamografia. "Han sigut uns mesos en què he estat acompanyada per molta por, ansietat i melancolia, però per sobre de tot esperança i desig de reaccionar", va dir l'artista.

Tot i que la malaltia li va ser diagnosticada al juliol, Salerno no ha deixat d'estar activa i ha treballat durant tot l'estiu. A Instagram ha compartit imatges i vídeos d'actuacions que ha fet en diferents ciutats dels Estats Units, com ara Chicago, Los Angeles i Nova York. També ha deixat constància de com s'ha seguit entrenant al gimnàs. De fet, la imatge prèvia a l'anunci de la malaltia va ser un foto d'ella fent diversos exercicis físics que anava acompanyada del missatge "Setembre serà un mes important per a mi. Estic preparada".

Durant tot aquest procés, la cantant està rebent el suport del seu marit, el productor Enrico Monti, i del seu fill, Luca Maria, nascut el 2004.

stats