Defunció
Gent Famosos 29/12/2022

Mor als 31 anys Jo Mersa Marley, net de Bob Marley

Al jove, que com el seu avi es dedicava a la música, l'haurien trobat mort a l'automòbil

2 min
Jo Mersa Marley, nét de Bob Marley, ha mort amb 31 anys a Miami

BarcelonaJo Mersa Marley, net de la llegenda del reggae Bob Marley (1945-1981) i músic com ell, va morir a Miami aquest dimarts als 31 anys, segons han informat mitjans nord-americans. El primer ministre de Jamaica, Andrew Holness, ha escrit a les xarxes socials un missatge de condol per la mort de Joseph Mersa Marley en què desitja que trobi "la pau eterna". A hores d'ara no s'ha donat a conèixer oficialment la causa de la mort de l'artista, fill de Stephen Marley, un dels onze fills de la llegenda del reggae. Tot i això, segons l'emissora de Florida WZPP Radio, ha mort per un atac d'asma. Altres mitjans asseguren que n'han trobat el cadàver dins del seu automòbil.

El net de Bob Marley va néixer a Jamaica el 1991, deu anys després de la mort del seu avi, però des que tenia 11 anys vivia a Miami, on va estudiar per ser enginyer de so, segons la revista Rolling Stone, que ha informat de la seva mort. El seu pare, que avui té 50 anys, el va introduir al món de la música des de petit, cosa que el va portar a seguir el rastre de la seva família, que en bona part ja s'hi dedicava.

La seva primera cançó, anomenada My girl, va ser una col·laboració que va signar el 2010 amb el seu cosí Daniel Bambaata Marley. Més tard van venir els àlbums Comfortable (2014) i Eternal (2021), tots dos disponibles actualment a Spotify. Bob Marley, que va tenir onze fills fruit de les seves relacions amb set dones, va morir a Miami el 1981 amb 36 anys a causa d'un càncer. A pesar d'haver mort als Estats Units, el músic va ser enterrat a Jamaica, el seu país natal.

stats