Hollywood

El misteri de la 'celebrity' que va patir una diarrea "catastròfica" a casa de Gwyneth Paltrow que obsessiona Hollywood

Els darrers dies els mitjans nord-americans han especulat sobre la identitat del convidat de l'actriu que hauria tingut un problema intestinal

2 min
L'actriy Gwyneth Paltrow

BarcelonaDes de fa gairebé una setmana, un misteri escatològic té obsessionats els mitjans de xafarderies i també alguns de més seriosos, com el New York Magazine i Variety, dels Estats Units. Durant el pont del 4 de juliol, un dels pocs festius imprescindibles del calendari nord-americà, diversos mitjans es van fer ressò d'un desagradable incident que va tenir lloc a la mansió de Gwyneth Paltrow als Hamptons, la zona d'estiueig de Nova York freqüentada per molts famosos de Hollywood. La història, que es va viralitzar després d'aparèixer a la newsletter de xafarderies PopBitch, assenyalava que la protagonista de Shakespeare enamorat es va trobar amb la sorpresa d'haver de netejar les conseqüències d'una desastrosa diarrea que hauria patit un dels seus convidats famosos en un dels llits de la casa. Segons la newsletter, l'hoste va abandonar la mansió de Paltrow sense alertar-la dels seus problemes intestinals.

La newsletter, de marcat to humorístic, vinculava l'incident amb l'ús d'Ozempic, el medicament per a la diabetis que algunes persones utilitzen per perdre pes. "El convidat de la Gwynnie no serà l'única persona amb problemes intestinals als Hamptons aquest any. La diarrea induïda per Ozempic s'està convertint en un tema de conversa molt candent entre els amfitrions de la zona, perquè molts dels seus convidats l'utilitzen. Així que espereu que les bugaderies estiguin completament ocupades a partir del 4 de juliol", assenyalava el butlletí online.

Durant diversos dies, els mitjans nord-americans han especulat sobre la identitat de la celebrity que hauria patit la "catastròfica" diarrea. El Daily Mail, citant fonts properes als fets, assenyala que el convidat que hauria provocat el sotrac a casa de Paltrow seria un home desconegut pel gran públic però amb molts lligams amb Hollywood. Es tractaria del socialité i amic de les estrelles Derek Blasberg, de 42 anys, sovint definit com "l'home més ben connectat del show business". Les fonts del Daily Mail descarten que l'incident fos conseqüència de l'ús d'Ozempic. Segons el diari, la història s'hauria difós gràcies al boca-orella, després que Gwyneth Paltrow ho expliqués a Oprah Winfrey, Jerry i Jessica Seinfeld i Larry David.

Blasberg, que és amic de Demi Moore, Karlie Kloss, Kendall Jenner i Sienna Miller, té una llarga llista d'ocupacions. La darrera de les seves feines ha estat ser responsable dels acords de YouTube amb marques de moda i cosmètica. També ha col·laborat amb revistes com Vanity Fair, Harper's Bazaar, Architectural Digest i diverses edicions internacionals de Vogue, i ha treballat a la galeria Gagosian. El seu estatus de celebrity es veu reflectit en un seu perfil d'Instagram, on acumula més d'un milió i mig de seguidors.

Paltrow i Blasberg són amics des de fa temps, tot i que, com recull Vulture, inicialment l'actriu tenia reticències envers ell. El 2016, Paltrow va explicar al New York Magazine: "Quan el vaig conèixer per primera vegada, tenia dubtes: «Ets el millor amic professional de les celebritats? I per què ets a tot arreu alhora? Quin és el teu rollo?» Però al cap de deu segons em vaig enamorar completament d’ell”. Fins ara la parella eren íntims i Blasberg va anomenar Paltrow "la dona viva amb més classe de la seva generació".

stats