Polèmica

El líder dels Foo Fighters confessa que ha tingut una filla fora del matrimoni

Dave Grohl assegura que està treballant per recuperar la confiança de la seva dona, amb qui porta casat més de 20 anys

2 min
David Grohl, líder dels Foo Fighters

Dave Grohl, líder dels Foo Fighters, ha sorprès els seus fans anunciant a través d’Instagram que recentment ha sigut pare d’una filla nascuda fora del seu matrimoni amb Jordyn Blum, amb qui porta casat 21 anys. L’exbateria de Nirvana assegura que està treballant per recuperar la confiança de la seva dona i de les seves tres filles.

“Recentment he sigut pare d’una nena nascuda fora del meu matrimoni. El meu pla és tenir-ne cura i donar-li suport. Estimo la meva dona i les meves filles i estic fent tot el que puc per recuperar la seva confiança i que em perdonin”, ha explicat Grohl. El músic acaba el missatge demanant respecte per les seves criatures mentre la família intenta sortir de la crisi originada per la seva infidelitat.

Grohl es va casar amb Jordyn Blum l’any 2003 i junts tenen tres filles, nascudes entre 2006 i 2014: Violet, Harper i Ophelia. Abans d’iniciar la relació amb Blum, el cantant de Foo Fighters va estar casat amb la fotògrafa Jennifer Leigh Youngblood. Van estar casats entre 1994 i 1997 i Grohl va admetre que el matrimoni es va acabar per les seves infidelitats.

Grohl és una de les personalitats més conegudes del món del rock. Abans de fundar Foo Fighters el 1994, va ser el bateria de Nirvana fins a la mort del seu líder, Kurt Cobain, que es va suïcidar amb 27 anys. De fet, la relació de Grohl amb la vídua de Cobain, Courtney Love, ha sigut tempestuosa. La també cantant i actriu el va acusar de quedar-se els diners de Nirvana. Per la seva banda, Grohl va posar en dubte la capacitat de Love per escriure cançons. Anys després de les seves baralles públiques es van reconciliar.

stats