Divorci

Frank Cuesta recupera la seva jungla de Tailàndia malgrat el "xantatge" de la seva exdona

El presentador espanyol haurà de pagar 225.000 euros a la tailandesa Yuyee Alissa Intusmith

B. C.
2 min
Missatge de Frank Cuesta a Christian Gálvez

BarcelonaAlto el foc entre Frank Cuesta i la seva exdona, la tailandesa Yuyee Alissa Intusmith. Després de setmanes de guerra oberta, el presentador d'espais televisius com Frank de la jungla ha arribat a un acord amb Yuyee: si paga 225.000 euros, podrà quedar-se el Santuario Libertad, el recinte natural de 37 hectàrees que va construir a Tailàndia amb la voluntat de facilitar el benestar de diverses espècies d'animals, algunes rescatades del comerç il·legal.

Tot i que Cuesta és qui va fer la inversió més gran per tirar endavant el Santuario, en el seu moment va haver de posar el terreny en nom de Yuyee, perquè la llei tailandesa prohibeix que els estrangers tinguin propietats en el territori del país. "Després de treballar des de fa molt temps, vaig decidir comprar aquest lloc, deixant uns diners per a la meva família i la meva exdona, Yuyee. La casa i el terreny estan en nom seu i a principis d'aquest any hi vaig fer una reforma que vaig pagar jo", explicava Cuesta en un directe en la plataforma Kick.

El presentador ha explicat que Yuyee, aprofitant que el Santuario estava en nom seu, volia obligar-lo a pagar un lloguer per fer servir el terreny. Finalment, han arribat a l'acord dels 225.000 euros, una xifra considerablement inferior al milió d'euros que la tailandesa proposava inicialment, tot i que Cuesta "no troba que sigui just". "Ella m'ha donat un ultimàtum, o ho acceptes o ho deixes estar", diu el presentador, que assegura: "Perdre el Santuario seria una commoció, no només per a mi, sinó per a molts animals que caldria caçar, posar en capses i portar a centres de rescat".

El conflicte amb l'exparella, amb qui tenia "una relació bastant bona", va arrencar fa pocs mesos, quan Yuyee va començar a sortir amb una altra persona. "No tinc res en contra de la nova parella, però coincideix amb el temps que la nostra relació va refredar-se fins al punt que ella no estava d'acord que posés la casa a nom dels meus fills", explica Cuesta, que acusa la dona de fer-li "xantatge".

stats