Successos

Bon Jovi i una ajudant de producció eviten el suïcidi d'una dona des del pont de Nashville

El cantant estava rodant el videoclip de la cançó 'The People’s House' quan es va produir l'incident

2 min
L'espectacular sobrietat d'uns Bon Jovi maratonians

BarcelonaEl cantant de rock Jon Bon Jovi es trobava en un pont de la població de Nashville gravant el videoclip per a la cançó The People’s House quan una ajudant de producció va avisar als seus companys que hi havia una dona a l'altra banda de la barana preparada per saltar al buit. Tal com s'aprecia a través de les càmeres de seguretat del pont, tant l'ajudant com Bon Jovi van atansar-se calmadament a dialogar amb la dona, que al cap d'una estona va decidir tornar a la zona de vianants del pont de John Seigenthaler, tal com ha informat la policia local de Nashville a X.

L'equip de Bon Jovi estava gravant el videoclip The People’s House, del disc Forever, aquest dimarts al vespre al pont que travessa el riu Cumberland. Entre la gent que passejava pel pont, que no estava tancat als vianants a pesar del rodatge, una dona amb samarreta blava va acostar-se a la vora de l'abisme. Tal com van enregistrar les càmeres de seguretat del pont –unes imatges que van ser difoses a YouTube per la policia i posteriorment eliminades–la dona va passar a l'altra banda de la barana de seguretat, de tal manera que si s'hagués deixat anar hauria caigut al buit. En aquell moment, l'ajudant de producció del vídeo musical va adonar-se de la situació de perill de la dona i no va dubtar a acostar-s'hi, una reacció que també va seguir el cantant nord-americà.

Al cap de mig minut de diàleg, la dona va girar-se cap a l'estrella de rock i la treballadora i entre tots dos van ajudar-la a tornar al pas de vianants. Ja en una zona segura, la dona i Bon Jovi van abraçar-se en senyal d'agraïment després d'evitar el que hauria pogut ser una tragèdia. "Un aplaudiment a Jon Bon Jovi i al seu equip per ajudar una dona al pont de Seigenthaler el dimarts a la nit. Bon Jovi va ajudar a persuadir-la perquè abandonés la cornisa sobre el riu de Cumberland per tornar a una zona fora de perill", diu la publicació de la policia difosa a X.

stats