Salut

Àngel Llàcer reapareix després de 14 dies a l'UCI: "Em vaig acomiadar de la meva família i éssers estimats"

Un bacteri que hauria contret al sud-est asiàtic va derivar en una infecció que ha fet que l'operin quatre vegades de la cama

3 min
Àngel Llàcer en una imatge de 'Tu cara me suena'

BarcelonaL'actor i director Àngel Llàcer respira alleugerit després de superar un important ensurt de salut, segons ha explicat ell mateix a través d'Instagram. El responsable d'espectacles teatrals com La jaula de las locas ha volgut compartir amb els seus seguidors l'alegria d'haver-se pogut recuperar després d'haver passat catorze dies a l'UCI, durant els quals fins i tot es va témer per la seva vida. "Vaig arribar a acomiadar-me de la meva família i dels meus éssers estimats", confessa.

Segons explica en la seva publicació, després de viatjar al sud-est asiàtic li va ser detectat un bacteri i el van haver d'ingressar en un hospital de Madrid, on va estar deu dies. "Després de rebre l'alta, vaig tornar a Barcelona per Sant Jordi creient que estava recuperat, però em vaig tornar a trobar malament i em van ingressar a la Clínica Dexeus de Barcelona i aquí va ser quan vaig tenir l'ensurt real", detalla. El seu estat de salut va empitjorar: va patir una fasciïtis necrosant –una infecció de la pell– que va fer que l'operessin quatre cops de la cama i que hagués d'estar quasi dues setmanes ingressat a l'UCI.

Llàcer assegura que després d'aquests moments complicats l'ensurt ja està superat i que es troba a casa en fase de rehabilitació. "Sempre he dit que la meva vida es dividiria en dues temporades, la primera fins als cinquanta anys i la segona a partir de llavors. Just aquest any he fet els cinquanta, o sigui que la meva segona temporada ha començat d'allò més forta: amb una segona temporada que aprofitaré al màxim", reflexiona. L'actor i director diu que es vol esforçar perquè la recuperació sigui curta i així poder fer el que millor sap fer, "entretenir".

Per anunciar que ja torna a estar actiu, Llàcer ha triat una foto en què se'l veu coneixent el fill acabat de néixer d'un amic. "Fa una setmana jo sortia de l'hospital i a la vegada naixia aquest bebè, fill d'un molt estimat amic meu. Ha sigut un regal de la vida conèixer-lo després de l'ensurt que la vida mateixa em va donar unes setmanes enrere", ha relatat.

Lluny del teatre i la televisió

Durant les darreres setmanes, Llàcer ha hagut d'estar allunyat del teatre i de la televisió i, de fet, se sabia que tenia problemes de salut perquè, entre altres coses, havia hagut de ser substituït a Tu cara me suena (Antena 3), on exerceix de jurat. Durant aquestes setmanes ha estat Silvia Abril qui ha ocupat el seu lloc. Precisament, l'actriu ha estat una de les primeres de felicitar el seu company per la seva recuperació. "Gràcies a tu, i sobretot a tots els que han tingut cura de tu aquestes setmanes. T'estimem molt i celebrem amb majúscules el teu post. Tens vida per estona, estimat meu. Tu no ens pots faltar!", li diu Abril. En la seva publicació, Llàcer té paraules d'agraïment per a l'equip mèdic que l'ha tractat però també per a Gestmusic, la productora del talent show d'Antena 3. "Gràcies per no abandonar-me mai", remarca.

La publicació de l'actor ha rebut una allau de comentaris d'amics, companys de professió i seguidors que han volgut celebrar la seva recuperació. "Àngel, no en sabia res! Quin ensurt, rei! I quina alegria tan gran saber que tot ha tingut un final feliç. Ets un crac en tot!", diu l'actriu Lydia Bosch. També li ha escrit Silvia Marsó, que assegura que ha estat dies patint per ell. "Hi ha molta gent que t'estima més del que et penses", li remarca. També ha expressat la seva alegria Ricard Ustrell, gran amic de Llàcer.

stats