Així ha sigut el casament del xef Jordi Cruz: a Blanes i amb un retard de dues hores
El cuiner i la seva parella, l'arquitecta brasilera Rebecca Lima, van segellar el seu amor aquest dissabte
Després de cinc anys junts, el xef Jordi Cruz i la seva parella, l'arquitecta brasilera Rebecca Lima, van complir aquest dissabte el seu somni de casar-se. La parella, que té un fill nascut el 2023, el Noah, va triar un lloc amb unes vistes formidables per segellar el seu amor, el Convent de Blanes, un indret especialitzat en casaments i que destaca per tenir el mar com a teló de fons. Tot i gaudir d'un entorn idíl·lic, el casament va patir un contratemps: la núvia va arribar dues hores més tard del previst. La cerimònia estava prevista per a les sis de la tarda, però Lima no va aparèixer fins passades les set de la tarda, motiu que va endarrerir el casament fins a les vuit. El nuvi, en canvi, va arribar deu minuts abans de les sis de la tarda. Segons detalla Vanitatis, el centenar de convidats se les van haver d'enginyar per passar l'estona.
Entre altres coses, l'equip del cuiner Nandu Jubany, encarregat del càtering, va distreure els convidats servint copes de benvinguda mentre un grup de música instrumental amenitzava l'espera. No va ser l'única actuació musical de la vetllada: una de les sorpreses de la festa va venir de mà del cosí de Cruz, Frederic Obrador Cruz, que va tocar el saxo tenor.
Després de la llarga espera, la núvia va aparèixer acompanyada de les seves dames d'honor, totes vestides a conjunt amb un vestit de color rosa pal de la marca creada per Lima, Inti.
Més enllà de l'anècdota de la núvia que va arribar tard, el casament va generar expectació per la col·lecció de famosos que va assistir-hi. Evidentment, no hi van faltar els companys de Cruz a Masterchef, Samantha Vallejo-Nájera i Pepe Rodríguez. També hi va haver una destacada presència de xefs de renom, com ara Quique Dacosta, Martín Berasategui, Nandu Jubany i el pastisser Christian Escribà. Altres convidats van ser Mario Vaquerizo, Ona Carbonell o Boris Izaguirre.
El menú del casament va ser molt mariner, en sintonia amb l'enclavament de la cerimònia. De primer, ceviche de coco amb gamba blanca i de segon fregit de llagosta amb ou ferrat i patates. Per rematar, unes postres que van sorprendre els convidats: una galàxia de xocolata formada per un Saturn de cacau que van banyar amb xocolata calenta. Quan es desfeia l'esfera apareixien unes profiteroles. Encara quedava una traca final: un borratxo de brioix de vainilla amb rom cremat. Aquest desplegament de menjar va donar pas al ball, que va estar marcat per èxits de l'estiu com Potra salvaje, d'Isabel Aaiún.