Gent 29/04/2022

Elle Macpherson posa a la venda la seva mansió de Coral Gables per 29 milions de dòlars

La casa té un jardí de 7.000 metres quadrats que va ser dissenyat per Enzo Enea

2 min
El jardí principal de la mansió d'Elle Macpherson a Coral Gables, Florida

BarcelonaElle Macpherson, una de les models més destacades a la dècada dels 90, ha posat a la venda per 29 milions de dòlars la seva mansió, ubicada en una zona exclusiva de Coral Gables, una ciutat veïna a Miami (Florida). La luxosa mansió de Macpherson va ser totalment renovada el 2017 en un terreny "exuberant" de 7.000 metres quadrats, ubicat a l'"exclusiva comunitat privada" de Journeys End, tal com expliquen des de la firma immobiliària Douglas Elliman. El jardí va ser dissenyat per Enzo Enea, tal com recull la seva web.

La casa, de 772 metres quadrats, consta de 6 dormitoris i 6 banys, una àmplia sala d'estar, una sofisticada cuina equipada amb tot el necessari per cuinar com a professionals, un espai d'oficina i una biblioteca. A més, Macpherson, de 58 anys, hi va ubicar un gimnàs, una piscina d'aigua salada, un moll privat per a diverses embarcacions i una pista de tenis. Es tracta d'una "gran finca per a col·leccionistes d'art", segons informa la mencionada firma, que indica també que el pagament anual d'impostos per la casa és de gairebé 121.000 dòlars.

Macpherson, que va arribar a guanyar-se el sobrenom d'El cos per la seva impressionant figura, va comprar el 2018 la mansió per 8,1 milions de dòlars, segons la premsa nord-americana. És a dir, 21 milions de dòlars menys del que ella demana a hores d'ara. Una elevada diferència que en part es podria justificar per la reforma. La moderna mansió, de dues altures, va ser dissenyada per la firma AD100 Sawyer Berson. Entre d'altres, destaca pels sostres alts i grans finestrals que permeten l'entrada d'abundant llum natural. La top dels noranta va viure allà amb el seu últim marit, l'empresari Jeffrey Soffer, de qui es va separar el 2017 després de quatre anys casats.

La façana principal de la casa d'Elle Macpherson a Coral Gables, a la venda per 29 milions de dòlars.
stats