Gent 31/07/2021

Detingut el traper Morad per agredir els Mossos i saltar-se el toc de queda

El músic i altres joves van llançar ampolles als agents i van intentar escapar-se de la policia

ARA
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat el traper Morad per saltar-se suposadament el toc de queda, al costat d'uns amics, i agredir els agents que els van recriminar la seva actitud. Segons ha informat la policia catalana a l'agència Efe, el músic, a qui es va intervenir una arma prohibida, va ser detingut cap a les tres de la matinada del 17 de juliol als Blocs de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat, on era amb un grup de joves.

Veïns del barri de la Florida havien trucat a la policia per advertir de la presència del grup, que estava muntant escàndol al carrer en unes hores en què el toc de queda ja estava vigent. Dues patrulles de la policia catalana van acudir al lloc assenyalat pels veïns i, quan es van acostar al grup per recriminar-los la seva actitud i demanar-los explicacions, diversos joves –entre ells Morad– es van enfrontar amb violència als agents i els van llançar ampolles de vidre.

Els agents van detenir llavors el traper, que es va intentar escapar de la policia, i se'l van emportar a comissaria, acusat dels delictes d'atemptat a l'autoritat, resistència i desobediència. Dos joves més que estaven amb ell també van ser denunciats per un delicte de desobediència i per saltar-se el confinament nocturn.

Aquest no és el primer episodi violent en què està involucrat l'entorn de Morad, un dels màxims exponents de la nova generació de la música urbana espanyola: el 27 de juny la seva exparella va entrar al seu domicili i va agredir amb arma blanca la seva actual nòvia, que va haver de ser ingressada en un centre hospitalari.

stats