Hollywood

Detenen el fill gran de Nicolas Cage per haver agredit la seva mare

Weston Cage feia mesos que estava en cerca i captura i ha estat posat en llibertat després de pagar una fiança

Laura Minguella
3 min
Weston Cage i el seu pare Nicolas Cage en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEl fill gran de Nicolas Cage, Weston Coppola Cage, torna al focus mediàtic. El primogènit del reconegut actor ha estat notícia en diverses ocasions pel seu historial delictiu, els seus problemes de salut mental i de consum de drogues. Dimecres passat es va entregar voluntàriament a una comissaria de Los Angeles per un incident que va tenir lloc el 28 d'abril i en el qual presumptament va clavar cops a dues persones, causant-los lesions. Una de les persones atacades seria la seva mare, l'actriu Christina Fulton.

Segons els mitjans nord-americans, el 28 d'abril la policia va rebre l'avís que s'estava produint una agressió a la casa de Fulton a Los Angeles. Quan els agents van arribar-hi, l'actriu presentava greus ferides i commocions en diverses parts del cos i el seu fill ja no hi era. L'agressió s'hauria produït quan Fulton consolava el seu fill durant una crisi emocional.

El fill de Cage feia gairebé tres mesos –des que es va produir l'incident– que estava en cerca i captura amb una ordre de detenció per delicte greu i dos càrrecs per agressió "amb arma mortal", per la qual cosa va ser detingut quan va entrar a la comissaria. Tot i això, el mateix dimecres al vespre va ser posat en llibertat després de pagar una fiança de 150.000 dòlars.

Weston Cage en una fotografia del seu Instagram

El departament de policia de Los Angeles no ha volgut confirmar si l'incident del 28 d'abril pel qual Weston Cage ha estat detingut va ser amb la seva mare a la casa de Los Angeles. Tot i això, al maig, fonts policials van assegurar a la revista People que "es va presentar una denúncia per agressió" com a resultat d'un presumpte incident entre mare i fill. En declaracions a la revista, Fulton va rebutjar els informes que al·legaven que havia discutit amb el seu fill abans de l'incident, assegurant que el va estar consolant durant una crisi emocional.

"El diumenge, 28 d'abril, alguns dels millors amics de Weston em van contactar per demanar-me ajuda perquè estava patint una crisi emocional", va dir Fulton aleshores. "Vaig actuar amb rapidesa per garantir la seva seguretat. Quan vaig arribar em vaig trobar amb el meu fill, que clarament estava patint una crisi de salut mental, cosa que es va convertir en una experiència horrible", va afegir.

El fill gran de Nicolas Cage

Weston Coppola Cage és l'únic fill de l'oscaritzat actor amb Fulton, tot i que Cage té dos fills més: Kal-El, de 19 anys, que va tenir amb la seva tercera dona, Alice Kim, i August Francesca, que va tenir fa gairebé dos anys amb la seva actual dona, Riko Shibata.

Weston Cage ha continuat els passos del pare com a actor i el seu debut cinematogràfic va ser a la pel·lícula del 2005 Lord of War. El 2009 va fundar la banda de metal rock Eyes of Noctum, on actuava amb el nom d'Arcane. El grup es va dissoldre tres anys després i des d'aleshores ha continuat la carrera musical en solitari com a Wes Cage.

El fill de Nicolas Cage ha admès en repetides ocasions que ha tingut problemes d'alcoholisme i drogues i que fa anys que arrossega problemes de salut mental. Així mateix, la relació amb la seva mare no ha estat mai bona, tal com ell mateix s'ha encarregat d'exposar. L'any 2011, després que Fulton demanés als metges allargar l'estança del seu fill a un centre psiquiàtric, Weston la va acusar de tenir la culpa de tots els seus problemes: "Soc un adult. No vull tenir res a veure amb la meva mare. Tots els problemes que he tingut han estat a causa de la relació amb la meva mare".

stats