Gent 26/05/2022

Charlene de Mònaco: "Em sembla lamentable que certs mitjans propaguin rumors sobre la meva vida i la meva relació"

2 min
L’innovador ‘look’ masculí de la princesa Charlene

BarcelonaCharlene de Mònaco ha trencat el seu silenci davant els rumors que corren sobre la seva relació matrimonial i no s'ha estat de res. La princesa va acudir dimarts amb la seva filla, la princesa Gabriela, al lliurament de premis de la Setmana de la Moda de Montecarlo i va fer unes declaracions que no han deixat indiferent ningú. En resposta a totes les qüestions que afecten l'últim any de la seva vida, els rumors de divorci o els rumors d'una nova residència a Suïssa, s'ha mostrat contundent: "Em sembla lamentable que certs mitjans propaguin aquests rumors sobre la meva vida i la meva relació".

Després d'un any apartada de tota activitat pública arran d'una infecció respiratòria que la va deixar aïllada a Sud-àfrica, la princesa Charlene s'ha mostrat molesta per totes aquestes qüestions que afecten la seva vida. "Encara estic fràgil i no vull afanyar-me [a tornar al ritme de vida anterior]. El camí ha sigut llarg, dur i ple de dolor", ha assegurat al Monaco Matin. Prèviament, i abans de la primera pregunta, li havia dit a l'entrevistador: "Què vols: parlar dels rumors de divorci o de la meva nova casa a Suïssa?"

"Com la resta de persones, nosaltres també som éssers humans, i com a tals tenim emocions i debilitats. Però només la nostra família és la que està exposada als mitjans de comunicació, on la més mínima debilitat és exhibida", ha lamentat la princesa al mitjà monegasc. Aprofitant l'entrevista ha volgut deixar clar que està amb el seu marit i que li agraeix el seu comportament al llarg de tot el seu matrimoni. "L'Albert ha estat un suport enorme. Junts hem parlat sobre aquests rumors i ell ha fet tot el possible per protegir-nos, als nostres fills i a mi".

La revista francesa Voici va publicar fa dues setmanes que Charlene havia acceptat posar-se davant de les càmeres i fer un paper d'"esposa compromesa" a canvi d'una contraprestació econòmica, motiu pel qual s'ha mostrat tan irritada en aquesta ocasió la princesa. La revista afirmava que el matrimoni ha signat un contracte pel qual ella rebrà 12 milions anuals a canvi de representar la Casa Grimaldi als actes públics com festes, esdeveniments esportius o celebracions familiars. A més, la revista afirmava que Charlene no viurà a Mònaco sinó que viurà a Ginebra, Suïssa. La revista també assegurava que la casa de Suïssa l'hi pagaria el seu marit.

stats