Gent 23/06/2021

Carlos Baute reconeix el seu primer fill després d'anys de batalla judicial

El cantant ha explicat que es va retrobar amb José Daniel abans de la pandèmia

ARA
1 min
Carlos Baute i el seu fill

Coincidint amb la celebració del Dia del Pare a Veneçuela, el cantant Carlos Baute ha compartit una fotografia amb el seu fill gran, José Daniel Arellán, amb qui fins fa poc no mantenia relació. Baute va ser pare per primer cop quan tenia 15 anys arran d'una relació esporàdica amb Nallera, una noia que llavors tenia 14 anys. El noi, nascut l'any 1989, es va traslladar a Espanya i el 2009 va conèixer Baute, que fins al 2012 no va reconèixer que era el seu pare.

"Després de tants malentesos per les dues parts, José Daniel i jo tenim la relació de pare i fill que hauríem d'haver tingut sempre. Et demano perdó pels meus errors i a partir d'ara recuperarem el temps perdut", deia Baute en la publicació que va compartir a Instagram. En la mateixa publicació, el cantant donava les gràcies a la seva dona, Astrid Klisans, pel seu "suport incondicional". Baute i Klisans es van casar l'any 2011 i junts tenen tres fills.

Durant els anys previs a la reconciliació ara feta pública, la relació entre les dues parts va ser inexistent. Arellán va reclamar a Baute una pensió alimentària de 900 euros al mes durant almenys cinc anys. Finalment, després de diverses disputes judicials, sembla que pare i fill han pogut reconduir la seva relació.

stats