Sopar solidari

"Bona nit, 'ametllerencs'!", l'empresa catalana recapta 54.000 euros pels infants

Ametller Origen ha celebrat el tercer sopar benèfic al Sant Jordi Club de Barcelona

Quim Masferrer presentant el tercer sopar solidari d'Ametller Origen
2 min

BarcelonaUna llum tènue ha il·luminat cada una de les 110 taules que s'han desplegat al llarg de la pista del Sant Jordi Club dijous a la nit. La calidesa de l'esperit nadalenc i la solidaritat han sigut els protagonistes del tercer Sopar de Nadal organitzat per Ametller Origen, que ha aprofitat la gran afluència de comensals per recaptar fons per al projecte de La Casa de Sofia, liderat per l'Hospital Sant Joan de Déu.

A l'auditori on acostumen a ressonar les últimes cançons del moment, des de dos quarts de nou fins passades les onze de la nit s'han sentit nadales i la veu de Quim Masferrer, l'encarregat de conduir el sopar benèfic organitzat per Ametller Origen. "Bona nit, ametllerencs!", ha exclamat l'icònic periodista, com fa de costum a El foraster, que en aquest cas ha canviat el nom d'una població catalana pel nom de l'empresa que ha organitzat un gran sopar solidari.

Ja amb tots els comensals asseguts a taula, la creadora de contingut Cèlia Espanya ha estat rondant entre el públic per cobrir des de les xarxes socials de l'Ametller Origen un sopar que ha estat carregat de sorpreses. A la pantalla gran instal·lada a l'escenari s'han anat projectant diversos films, on s'ha pogut veure el dia a dia dels diferents productors i treballadors que fan possible que els aliments de proximitat arribin a la cuina de tots els catalans. Una de les persones que fan possible el funcionament de l'empresa catalana és el Miquel, que planta carxofes a Viladecans, o la Pilar, que treballa cara a cara amb la clientela que freqüenta les botigues d'Ametller Origen.

1.100 comensals han sopat al Palau Sant Jordi.

El resultat de l'esforç de centenars de treballadors com ells l'han degustat els 1.100 comensals que aquesta nit s'han llepat els dits amb el menú preparat per alguns dels millors xefs del territori. Nandu Jubany s'ha encarregat dels canelons de rostit i de ceps, Hideki Matsuhisa ha estat al capdavant de l'assortiment de sushi i Jordi Cruz ha elaborat el confit d'ànec. Per acabar, han arribat les postres de la mà dels dos grans especialistes dels dolços, Lluc Crusellas i Oriol Balaguer. L'acte ha comptat també amb moments emocionants com les actuacions musicals de Valeria Tapia i Maria Subirà.

Més de 54.000 euros recaptats

Més enllà de la gran nit que ha organitzat Ametller Origen, l'empresa catalana ha reivindicat el seu compromís amb aquells que més ho necessiten, com els pacients del projecte La Casa de Sofia. La iniciativa ha servit per recaptar 54.000 euros a través de les entrades venudes pel sopar, a més de les aportacions privades que es faran públiques d'aquí uns dies.

La Casa de Sofia és un centre hospitalari especialitzat en atenció intermèdia per a infants amb malalties minoritàries, alta complexitat o situació de malaltia avançada. Concretament, els professionals que treballen en aquest projecte liderat per l'Hospital Sant Joan de Déu es dediquen a l'atenció pediàtrica i la infermeria especialitzada, tant per cobrir les necessitats mèdiques de l'infant com per assegurar el benestar emocional i social d'ell i la seva família.

stats