Els Beckham

Els Beckham celebren 25 anys de casats i es tornen a posar els icònics vestits de la boda

La parella es va casar el 1999 i s'ha convertir en una de les més influents del món

ARA
3 min
Els Beckham emulant el dia del seu casament

BarcelonaPodrien haver sigut una de les moltes parelles fugaces de l'star system mundial, però no ha sigut així. David i Victoria Beckham acaben de celebrar 25 anys de casats i han volgut recordar l'efemèride rescatant els icònics, i una mica transgressors, vestits que van portar per la seva boda, quan van optar per uns looks violetes a conjunt. La parella han demostrat que encara es poden posar aquells conjunts fent-se unes fotografies que han compartit a través d'Instagram. L'ex spice girl i l'exfutbolista es van casar el 1999 al castell de Luttrellstown, prop de Dublín. Aquell dia van lluir dos estilismes, un de blanc per a la cerimònia i, després, els extremats vestits violetes amb què ara s'han tornat a fotografiar. El seu fill gran, Brooklyn Peltz Beckham, va assistir a l'enllaç amb 4 mesos i també va vestir un conjunt violeta, però no apareix a les fotos compartides ara pels seus pares.

Al primer post compartit a Instagram per la parella apareixen amb els modelets violetes i asseguts donant-se la mà a les mateixes butaques on van seure per presidir el banquet del seu casament. "Mireu què hem trobat...", han escrit sota la foto. El vestit violeta d'ella el va dissenyar Antonio Berardi i té una obertura lateral que deixa veure el seu interior vermell, a joc amb algunes de les flors que decoren el tirant que creua el pit. A més, alguns detalls de la fotografia, com la catifa estampada o la porta d'estil rústic del fons, són molt similars als que es van veure a la seva recepció, cosa que molts han interpretat com una nova picada d'ullet al seu casament.

Una foto del casament

També han compartit una segona publicació, un carrusel de tres fotos amb postures diferents en què es pot llegir: "Sí, encara fem goig. No em puc creure que hagin passat 25 anys i que encara ens vagi bé". També han volgut enviar un missatge als seus quatre fills –Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper– i manifestar-los el seu amor: "Us estimem molt". Els comentaris de les dues publicacions s'han omplert de felicitacions per part dels seus seguidors, molts destacant la iconicitat tant dels looks com de la parella, una de les més influents del panorama actual. Beckham també ha compartit un divertit vídeo en què es pot veure com ajuden la seva dona a cordar-se el vestit que es va posar fa 25 anys.

Un casament amb molta expectació

El casament dels Beckham va ser un dels més esperats de finals dels 90 i va generar una enorme expectació mediàtica. Ella estava en un dels seus millors moments com a Spice Girl i ell es trobava en el seu clímax com a futbolista al Manchester United. Van celebrar una cerimònia religiosa íntima amb una trentena de convidats. Va ser aquí on la parella va lluir els vestits blancs, el d'ella un disseny amb escot paraula d'honor, faldilla voluminosa i una cua de més de sis metres creat per Vera Wang i valorat en 100.000 dòlars. El segon look nupcial el van portar a la recepció i són els vestits morats que han tornat a lluir 25 anys després. D'aquell dia no en van transcendir gaires imatges, però una de les més simbòliques és la de la parella tallant el pastís de noces a la recepció, a la qual van assistir 230 convidats. D'aquella fotografia, un dels detalls que més va cridar l'atenció van ser els vestits violetes que lluïen els acabats de casar.

stats