Ruptura

Álvaro Morata i Alice Campello anuncien la seva separació després de set anys de matrimoni

Van començar a sortir el 2016 i des de llavors han format una família amb quatre fills

2 min
Álvaro Morata i Alice Campello

BarcelonaMalgrat les grans gestes d'amor romàntic que Álvaro Morata i Alice Campello mostraven públicament, les pistes que assenyalaven un trencament d'una de les parelles més icòniques dins del món del futbol –i d'Instagram– han acabat sent certes. El jugador del Calcio de Milà i l'empresària han decidit posar punt final a la seva relació després de set anys de matrimoni i quatre fills en comú, segons han anunciat a través dels seus perfils d'Instagram.

"Després d'un temps de reflexió, l'Alice i jo hem pres la decisió de separar els nostres camins", deia el missatge sobri amb fons negre i lletres blanques que ha publicat el futbolista aquest dilluns a les deu del matí. El text ha continuat amb paraules que pretenen evadir les sospites d'infidelitat per part de Morata que havien transcendit recentment, i ha deixat clar que ha estat "una relació meravellosa i de respecte recíproc".

La seva exparella, de 29 anys, encara ha estat més contundent: "No us inventeu històries per un minut de protagonisme perquè repeteixo: no hi ha hagut en cap moment faltes de respecte, només moltes incomprensions contínues que a poc a poc desgasten les coses. [...] Vull deixar clar, com ho ha fet ell, que no hi ha hagut tercers ni cap mena de falta de respecte per part de cap dels dos".

Malgrat que els seus perfils d'Instagram semblaven dir el contrari, amb nombroses fotografies prometent-se amor etern –una de les imatges de l'Eurocopa que va tenir lloc fa tres setmanes va ser el gest de Morata anant a fer un petó a Campello, que era a les graderies–, la notícia d'una possible separació feia temps que ressonava a causa de rumors d'infidelitat per part del jugador, de 31 anys.

Fa uns dies les sospites van semblar consolidar-se quan la natural de Mestre va treure el cognom de qui és ja el seu exmarit a l'usuari d'Instagram, a més d'esborrar la fotografia destacada amb ell i els quatre fills que tenen en comú. D'altra banda, fa tot just una setmana, quan Morata va firmar el seu nou contracte amb el Milà, va aparèixer sense l'aliança de casament a la mà, i tampoc se'l va veure acompanyat de Campello.

Álvaro Morata i Alice Campello es van conèixer el 2016, l'últim any que el futbolista va jugar a la Juventus, després de marxar sense massa pena ni glòria del Reial Madrid. La formalització de la relació va ser trepidant: al cap de vuit mesos el madrileny li va demanar matrimoni i el 17 de juny del 2017 es casaven entre els canals de Venècia, la ciutat veïna d'on va néixer Campello. Els fills van arribar poc després i ho van fer amb escreix: el 28 de juliol del 2018 van néixer l'Alessandro i el Leonardo; el 29 de setembre del 2020, Edoardo, i el 9 de gener, la Bella, després de tenir un part amb moltes complicacions.

stats