BarcelonaLa temporada de passarel·les de moda ja ha començat. Com cada any, Nova York ha estat la primera ciutat a fer desfilar a les models amb les col·leccions de primavera 2025. Les setmanes vinents les ciutats de Londres, Milà i París prendran el relleu com a capitals del disseny i l'alta costura.

El cap de setmana l'ha protagonitzat la firma emblemàtica dels Estats Units Tommy Hilfiger. La col·lecció, d'inspiració marinera, s'ha presentat en un antic ferri convertit en passarel·la per on han desfilat una gran varietat de dissenys de ratlles, de colors vius i amb complements que recordaven els tradicionals barrets de capità. Com a novetat, aquesta col·lecció ha suposat la redefinició definitiva del logo de la marca, que ha acabat sintetitzant-lo amb les inicialsTH.

Durant el cap de setmana també ha desfilat la firma barcelonina Custo, que no s'ha volgut perdre un dels esdeveniments més importants de la moda a escala internacional. La proposta del català s'ha centrat en la reivindicació dels teixits vaporosos i els colors pastel sense perdre els seus icònics teixits estampats.

A més, també ha desfilat Palomo Spain, una de les firmes que en les últimes edicions s'ha consolidat com a marca de referència i que ha vestit icones com Beyoncé, Madonna, Miley Cyrus, Rosalía i Harry Styles. Aquesta vegada, la seva col·lecció All of Heaven's Parties ha profunditzat sobre el concepte de la sexualitat, la luxúria i el desig com a art i no com a pecat mereixedor del càstig diví i tradicionalment mal vist.

SS25
El rosa protagonista
Carolina Herrera
Entre bastidors
Un antic ferry
Les creacionsde Wes Gordon
Tommy Hilfiger
Convidats famosos
stats