Teresa Carles: “Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens”Xefs | 18/11/2024
Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis Mengem | 02/07/2024
Com es fa la coca de polenta amb calçots, bolets, tomàquets i salsa romesco? Recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes | 08/03/2021
Com es fa la crema de carbassa amb magrana? Recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes | 05/12/2020
Com es fa l'arròs verd amb verdures i bolets? La recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes | 11/06/2021
Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)? Receptes / Postres | 01/07/2022
Amanida de pastanagues rostides amb vinagreta refrescant. Com preparar-ne la millor? Receptes / Amanides | 24/05/2022
Hamburgueses de cigrons, veganes i sense gluten. La recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes / Verdures i llegums | 31/03/2022
Amanida de cigrons cruixents amb col kale. La recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes / Verdures i llegums | 24/02/2022
Com es fan les albergínies amb figues caramel·litzades i formatge de cabra? Recepta de la cuinera Teresa Carles Receptes | 30/09/2021
Entrepà de síndria i formatge de cabra, com fer el millor amb la cuinera Teresa Carles Receptes | 21/03/2021