Ara
Portada
Última hora
Descobreix
Edició paper
18/07/2024
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Economia
Societat
Medi i Crisi climàtica
Ciència
Cultura
Investigació
Llengua
Esports
Mèdia
Feminismes
Estils
Gent
La méteo
Magazins
Diumenge
Criatures
Empreses
Llegim
Mengem
Motor
Multimèdia
Podcast
Interactius
Ara Data
Ara Mirades
Vídeo
Foto
Vinyetes
Dossiers
Serveis
Botiga
Hemeroteca
Newsletters
Trobamot
Mots encreuats
Resultats electorals
La Veu del Lector
Defensor del Lector
Bústia d'investigació
Cartes a la directora
Club prèmium
restarurants
Mesón Galicia: les meigues bones del Prat
Restaurants
| 19/01/2023
El plat màgic dels germans Torres: una sopa de ceba ‘made in Barcelona'
Receptes
| 27/11/2022
Família Nuri, tota una vida cuinant arrossos i tapes
Especials
| 21/10/2022
Taktika Berri, la millor truita del món
Diumenge
| 08/10/2022
La Cua Curta, ‘fondues’ amb tradició
Diumenge
| 25/11/2021
Aquesta setmana, pasta cada dia
Restaurants
| 22/11/2021
Esmorzars i dinars de mercat
Estils
| 26/03/2021
Entre tres comarques i en terra de ningú
Societat
| 12/02/2021
"Als barcelonins els està costant molt venir a la Rambla"
Societat
| 01/07/2020
Portada
Última hora
Descobreix
Seccions
Perfil