![](https://static1.ara.cat/ara/public/file/2021/0105/07/monica-planas-callol-19f7bc1.png)
pastisseria
![](https://static1.ara.cat/ara/public/file/2021/0105/07/monica-planas-callol-19f7bc1.png)
![](https://static1.ara.cat/ara/public/file/2022/0916/19/silvia-soler-92d5293.png)
Carla Peyrón guanya el segon premi a la millor tapa d'Espanya amb una doble reivindicació
Mengem |
15/11/2022
El català Lluc Crusellas, millor xocolater del món
Estils |
31/10/2022
Tatin de poma, un clàssic de la pastisseria
Receptes |
16/11/2021
Panellets d’or, pinyons de diamant
Empreses |
31/10/2021
Un croissant campió per sortir de la crisi
Estils |
29/09/2021
Xocolata negra: com més amarga millor?
Receptes |
07/04/2021
Xocolata desfeta, un luxe per si sol
Estils |
19/03/2021
Riudoms, capital estatal del panettone
Innovació |
19/12/2020