marc ribas
Carlota Claver: "Guanyar el 'Joc de cartes' em va suposar tenir el restaurant ple durant mig any seguit"
Xefs |
29/04/2024
Marc Ribas: "Per a mi aquest és l'estiu de les regressions i dels records"
Recomanacions Culturals |
24/08/2023
Poti-poti d’estiu televisiu
Opinió |
27/07/2023
Marc Ribas: “En un restaurant només està a la venda el menjar que hi ha al plat, no les cambreres”
Xefs |
10/07/2023
Què podem menjar quan mirem futbol?
Receptes |
04/04/2023
Marc Ribas: "Si 'Joc de cartes' fos una ficció seria una telenovel·la que no et creuries"
Mèdia |
30/08/2022
Marc Ribas: “Crec que no és un bon moment per fer pagar 90 € per menjar en un restaurant”
Xefs |
24/02/2022
Pep Palau: “La Fira Orígens d’Olot demostrarà aquest cap de setmana que els nostres productors de proximitat estan fent innovar el sector”
Restaurants |
19/11/2021
Marc Ribas: “Qui fa fort un cuiner sempre és el seu equip”
Mengem |
04/02/2021
'Pop Up Xof'
Opinió |
19/11/2020
'Joc de cartes': sucar pa amb l’olor
Opinió |
15/10/2020
El cuiner Marc Ribas explica en el llibre 'En marxa cuina!' com fer farcellets de fulles de col amb castanyes
Mengem |
08/10/2020
Marc Ribas: “Els bons amics, com el Joanet, ho són per devoció, no per obligació“
Ara Estiu |
20/07/2020