La tria de l'Empar
Filosofia d’un chardonnay del Penedès
Vins i caves |
05/04/2025
L’únic vi de Catalunya dins d’un monestir (en actiu) és una joia de la Conca
Vins i caves |
22/03/2025
El vi d’avui: una favera, que crida un cuc, que crida un ocell, que crida una guineu, que ens crida a nosaltres
Vins i caves |
08/03/2025
El vi d’avui és un músic de carrer
Vins i caves |
28/02/2025
Un vi ancestral amb amor de 'mare'
Vins i caves |
15/02/2025
Set hores de curset, sis senalles de raïm i un amor: un xarel·lo que ja és un clàssic
Vins i caves |
01/02/2025
Un vi 'agropunk' i delicat com les orenetes
Vins i caves |
28/12/2024
Un Gran Rupestre que té gran elegància és una aventura matrimonial extraordinària
Vins i caves |
17/12/2024
Passin i beguin! Un blanc d’Alella
Vins i caves |
10/12/2024
A Barberà de la Conca a la Conca de Barberà... Un negre de blancs, que no un blanc de negres!
Vins i caves |
23/11/2024