Jo em quedo a casa
Com fer un bistec tàrtar? La recepta del cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.tic, amb una estrella Michelin
Receptes |
06/06/2020
Com es fan les tripes de vedella amb xoriço? Recepta del restaurant L'Aliança 1919, d'Anglès
Mengem |
17/06/2020
Com es fan els cigrons amb bacallà, espinacs i ous escaldats? Recepta de la cuinera Carlota Claver
Receptes |
15/04/2020
Com es fa la coca de seitons confitats amb tomàquet cor de bou? Recepta del cuiner Llorenç Valls
Mengem |
24/06/2020
Com es fa la coca de Sant Joan amb cireres i pinyons? Recepta del pastisser Miquel Guarro
Receptes |
21/06/2020
Com es fa el 'clafoutis' de cirera? Recepta del cuiner Gerard Solís, del restaurant El Racó
Mengem |
18/06/2020
Com es fa la coca de croissant amb foie, maduixes i pinyons? Recepta del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
Receptes |
17/06/2020
Avui toquen canelons de rostit! Què em preparo per dinar i per sopar? (diumenge)
Mengem |
14/06/2020
Avui toca espaguetis de carbassó amb tres pestos! Què em preparo per dinar i per sopar? (divendres)
Receptes |
12/06/2020
Com es fa l'arròs de pèsols i verdures? Recepta del restaurant Hispània d'Arenys de Mar
Receptes |
12/06/2020