gastronomia
Una sèrie documental imprescindible i un restaurant acollidor: què no et pots perdre aquesta setmana
Diumenge |
27/03/2025
Paul Freedman: "S’està en procés de destruir la Boqueria, una de les institucions més importants de la gastronomia catalana"
Mengem |
13/03/2025
El cuiner Fermí Puig rebrà al Trufforum Vic el títol pòstum d’Ambaixador d’Honor de la Tòfona
Mengem |
22/01/2025
Els Catalan Food Business Forum, una oportunitat per a la internacionalització del producte alimentari català
Especials |
18/01/2025
El 2025 comença amb una oportunitat de creixement per a la Catalunya agroalimentària
Especials |
11/01/2025
Paco Pérez: A la Mar d'Amunt, la tramuntana és la nostra frontera
Girona |
13/12/2024
"A taula i a missa, un cop s’avisa”: tret de sortida a la Regió Mundial de la Gastronomia amb 50 activitats i 15 milions d'euros d'inversió
Mengem |
10/12/2024
Posa-t'ho fàcil per festes: 7 restaurants amb un menú especial per Nadal i la revetlla de Cap d'Any
Especials |
09/12/2024
Candi Granés: "Com a catalans, la millor aportació que podem fer al patrimoni de la humanitat és preservar la nostra cultura"
Cultura |
07/12/2024
Fideus 'made in' Taiwan: una tradició mil·lenària que es resisteix a desaparèixer
Mengem |
02/12/2024

Sebastià Bartomeu: "Vaig anar a les manis del Procés amb cotxe fúnebre, tota una premonició"
Girona |
13/11/2024
Un pla per al cap de setmana que ve a Andorra: formatges, embotits i una pila de cuiners dels Pirineus
Mengem |
04/11/2024