El Bulli
El vi que hi havia a la tomba de Tutankamon i com reproduir-lo, en un sol llibre
Vins i caves |
22/02/2024
Albert Adrià: “No penso sortir de l’Enigma perquè assumir compromisos em suposa un mes fora de la cuina i agafar més de vuitanta vols l’any"
Xefs |
29/01/2024
David Seijas: "He superat l'addicció a l'alcohol gràcies a l'amor al vi"
Vins i caves |
10/10/2023
Albert Adrià: “Un dels errors més grans de la meva vida va ser rebutjar ser propietari del restaurant El Bulli"
Xefs |
04/07/2023
L'últim dia d'El Bulli...
Societat |
31/07/2011
Juli Soler continua estant a la sala
Restaurants |
15/11/2022
Juli Soler, un heterodox a la sala
Opinió |
15/11/2022
“Del Bulli ens en rèiem tots perquè dèiem que havíem de menjar un entrepà després d'haver-hi anat”
Restaurants |
14/04/2022
10 claus per innovar inspirades en El Bulli
Diumenge |
07/01/2022
Una fàbrica de somnis anomenada El Bulli
Mèdia |
25/06/2018
Adrià pot continuar les obres d’El Bulli
Societat |
14/05/2018
Dissenyant a l’epicentre d’El Bulli
Opinió |
13/04/2018
Quatre restaurants catalans obtenen la primera estrella Michelin: Hoja Santa, Disfrutar, TresMacarrons i Empòrium
Societat |
25/11/2015