DOQ Priorat
Clos Galena, el celler triat pels premis Nobel, celebra vint-i-cinc anys prodigiosos a la DOQ Priorat
Vins i caves |
14/10/2024
El restaurant centenari de Falset on pots menjar peus de porc a la catalana, melós de vedella i bunyols de bacallà
Restaurants |
08/10/2024
El vi que recorda els deu quilòmetres que caminava un estudiant per anar a l’escola
Vins i caves |
03/10/2024
El vi extraordinari que acaba de complir cinquanta anys i s'ha convertit en un símbol
Vins i caves |
26/09/2024
'Terrer Mgz': arrel i visió
Camp de Tarragona |
18/09/2024
Adrià Pérez: "Venem les 100.000 ampolles que fem però no som els que més facturem al Priorat"
Vins i caves |
16/09/2024
Lluís Llach: "Em fa més il·lusió el que hem fet al Celler Vall Llach que la meva pròpia carrera musical"
Vins i caves |
23/07/2024
La personalitat del vidre
Camp de Tarragona |
22/05/2024
L’expansió pel Priorat de Rafel Muria, l’únic cuiner amb estrella Michelin de la comarca
Xefs |
09/04/2024
Albert Costa: “Lluís Llach ens ha dit que el 80% del celler ens el quedem nosaltres, que ens hi dediquem com a família”
Vins i caves |
08/04/2024
Valentí Llagostera: “Els vins de 500 o 1.000 € donen prestigi a un celler, però han de ser bons perquè es venguin”
Vins i caves |
11/12/2023
Mas Doix, vins de qualitat al cor del Priorat
Especials |
14/09/2023
Les vinyes verdes, vora el mar, són la nova platja (amb respecte per la natura)
Vins i caves |
05/07/2023
Les martingales del presumpte frau del vi amb DO
Economia |
31/07/2022
La revolta de la generositat
Camp de Tarragona |
17/02/2021
Els nous camins del vi
Estils |
30/01/2021
Albert Costa, enòleg del celler Vall Llach (DOQ Priorat): "Trauré les teules una a una per salvar algunes ampolles i barriques del celler"
Vins i caves |
12/01/2021