Olívia Bayés: "En el futur, beurem menys vi però el que beurem serà de qualitat"Vins i caves | 24/02/2025
Sílvia Puig: “No vull que se’m reconegui la qualitat professional pel meu gènere; no vull rebre cap premi per ser dona”Vins i caves | 03/02/2025
Clos Galena, el celler triat pels premis Nobel, celebra vint-i-cinc anys prodigiosos a la DOQ Priorat Vins i caves | 14/10/2024
El restaurant centenari de Falset on pots menjar peus de porc a la catalana, melós de vedella i bunyols de bacallà Restaurants | 08/10/2024
El vi que recorda els deu quilòmetres que caminava un estudiant per anar a l’escola Vins i caves | 03/10/2024
El vi extraordinari que acaba de complir cinquanta anys i s'ha convertit en un símbol Vins i caves | 26/09/2024
Adrià Pérez: "Venem les 100.000 ampolles que fem però no som els que més facturem al Priorat"Vins i caves | 16/09/2024
Lluís Llach: "Em fa més il·lusió el que hem fet al Celler Vall Llach que la meva pròpia carrera musical" Vins i caves | 23/07/2024
L’expansió pel Priorat de Rafel Muria, l’únic cuiner amb estrella Michelin de la comarca Xefs | 09/04/2024
Albert Costa: “Lluís Llach ens ha dit que el 80% del celler ens el quedem nosaltres, que ens hi dediquem com a família”Vins i caves | 08/04/2024
Valentí Llagostera: “Els vins de 500 o 1.000 € donen prestigi a un celler, però han de ser bons perquè es venguin”Vins i caves | 11/12/2023
Les vinyes verdes, vora el mar, són la nova platja (amb respecte per la natura) Vins i caves | 05/07/2023