El mojito i el Cosmopolitan, preparats per beure, que tots voldríem que ens regalessin Vins i caves | 20/12/2024
“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit” Restaurants | 05/11/2024
Eric Andrada: "Per a mi la cuina és gaudir d'una part del que realment m'agrada, que és menjar" Ara Estiu | 12/08/2024
Reserves plenes fins a l'any vinent i entrevistes a tot el món: així viu el Disfrutar ser número 1 Restaurants | 18/06/2024
Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch: "Ens han ofert obrir el Disfrutar a moltes ciutats del món, i ho hem rebutjat en un minut"Xefs | 30/11/2023
El que mengen i el que detesten els tres cuiners del millor restaurant del món Restaurants | 06/06/2024
El Disfrutar pot convertir-se dimecres a Las Vegas en el millor restaurant del món Restaurants | 03/06/2024
“No pensem obrir trenta restaurants al món; el Disfrutar només és un, i és a Barcelona" Vídeos / Entrevistes | 29/11/2023
Els tres cuiners del restaurant Disfrutar reben el premi de l'Academia Nacional de Gastronomía Restaurants | 12/09/2023
Gaspatxo (amb trucs perquè l'all i el cogombre no repeteixin), la recepta del Disfrutar Receptes / Sopes i cremes | 10/08/2023
El Disfrutar: 4 plats i una pista que expliquen per què és el segon restaurant millor del món Restaurants | 22/06/2023
El caneló de tonyina del Compartir de Cadaqués es podrà menjar al Compartir de Barcelona (a la primavera) Restaurants | 31/01/2022