El cuiner català que vol canviar la restauració des de Finlàndia (i que se n'està sortint) Xefs | 24/10/2024
“Sense els egos no s’entendria que hi hagi tios amb restaurants que fan el que fan” Xefs | 28/02/2023
Leandro Gil: "Conec persones que han posat la pizza del supermercat directament al forn amb plàstic i tot"Xefs | 31/01/2023
"Treballar i callar": així ha aconseguit Fran Agudo l'estrella Michelin per al Mont Bar Xefs | 23/11/2022
Tercera estrella Michelin per als germans Torres en una nit daurada per a la gastronomia catalana Restaurants | 22/11/2022
Carla Peyrón guanya el segon premi a la millor tapa d'Espanya amb una doble reivindicació Mengem | 15/11/2022
Pagesos, cuiners, ciència i innovació: tot el que veurem al Fòrum Gastronòmic de Barcelona Restaurants | 06/11/2022
La cuina "amb un punt trapella" de Pau Gener, premiada amb un Bib Gourmand per quart any consecutiu Gent | 29/12/2021
De fer un sofregit cru a obrir un gimnàs: 10 coses que (potser) no saps de Jordi Cruz Estils | 03/05/2017
El president Alberto Fabra fitxa un cuiner personal com a assessor de la Generalitat Valenciana País Valencià | 11/06/2013
José Andrés, sobre l'alimentació: "Hem de canviar el model o una part de la humanitat serà obesa i l'altra es morirà de gana" Vídeos / Entrevistes | 21/01/2012