La Cort del Mos: els dos joves audaços que han obert un restaurant a Palamós de cuina catalana Restaurants | 16/04/2025
Víctor Ródenas: "Hi ha comensals que reserven de cop a tres llocs diferents i decideixen a última hora on aniran"Xefs | 14/04/2025
Com combatre la febre del ceviche i del 'cheesecake': arguments per defensar la cuina catalana Xefs | 14/04/2025
El xocolater Lluc Crusellas s'instal·la dos mesos al Mandarin Barcelona, i quatre novetats gastronòmiques més Restaurants | 10/04/2025
Homenatge a les germanes Rexach de l'Hispània: Serrat, Pujol, Bundó, Mas i elles Restaurants | 03/04/2025
Ada Parellada: “La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”Mengem | 29/03/2025 Video
Carles Pérez de Rozas: “Quim Monzó diu que està fins al barret que demanem la targeta de crèdit amb la reserva, però la seva literatura la pago abans de consumir-la”Xefs | 24/03/2025
El restaurant Fontané, de cuina catalana amb portes obertes per a tothom, s'inaugurarà el 27 d'abril dins del Castell de Sant Julià Restaurants | 19/03/2025
Paul Freedman: "S’està en procés de destruir la Boqueria, una de les institucions més importants de la gastronomia catalana"Mengem | 13/03/2025
Francesca Baixas: "Cap plat nostre fa volar el cervell a ningú, però les olives calentes que servim sorprenen a tothom"Xefs | 03/03/2025
Núria Gironés: "El dia que menys hores treballo són quinze, soc de les que estan sempre al seu negoci"Xefs | 14/02/2025
Cal Xim: la brasa que porta jugadors de bàsquet i enòlegs fins a Sant Pau d'Ordal Restaurants | 12/02/2025
Bodega Sepúlveda: dues germanes que declaren que la cuina catalana és felicitat Restaurants | 26/01/2025
Bar Joan: la història de la família que fa 40 anys que prepara cuina catalana al mercat de Santa Caterina Restaurants | 12/01/2025
Josep Maria Masó: “El meu somni és tornar a obrir el restaurant del Fermí Puig amb el nom de Fonda Puig i continuar-hi fent cuina catalana”Xefs | 11/01/2025
Jordi Parramon: “Fem servir el menjar i el beure com un ansiolític; tot ho portem a l’excés”Xefs | 07/01/2025
Beatrice Casella i Ivan Garcia: “Tothom ens diu que augmentem el preu dels plats, que no pot ser que el tiquet mitjà sigui tan barat”Xefs | 28/10/2024