Ara
Portada
Última hora
Descobreix
Edició paper
15/11/2024
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Economia
Societat
Medi i Crisi climàtica
Ciència
Cultura
Investigació
Llengua
Esports
Mèdia
Feminismes
Estils
Gent
La méteo
Magazins
Diumenge
Criatures
Empreses
Llegim
Mengem
Motor
Multimèdia
Podcast
Interactius
Ara Data
Ara Mirades
Vídeo
Foto
Vinyetes
Dossiers
Serveis
Botiga
Hemeroteca
Newsletters
Trobamot
Mots encreuats
Resultats electorals
La Veu del Lector
Defensor del Lector
Bústia d'investigació
Cartes a la directora
Club prèmium
Celíacs
Set claus per als infants que tenen celiaquia
Infància
| 09/06/2023
Irene Puig:
“Si no ets celíac, menjar sense gluten no té cap raó de ser”
Societat
| 25/03/2023
Menys d'un 1% dels establiments de restauració són aptes per a celíacs
Societat
| 16/05/2022
Científics catalans modelen per primer cop el moviment dels intestins
Societat
| 21/06/2021
Els celíacs exigeixen menús sense gluten als menjadors escolars
Societat
| 15/05/2019
Detectar un celíac en 10 minuts sense sortir de la consulta
Innovació
| 01/10/2017
Una gran enciclopèdia per desxifrar el que vol el client sense gluten
Innovació
| 30/04/2017
José Luis Rodríguez
Directius
| 12/02/2017
L’Èric ja no té mal de panxa
Infància
| 30/07/2016
Els celíacs ja poden anar tranquils al restaurant
Societat
| 26/11/2015
El pa sense gluten tindrà l'IVA superreduït del 4% com el pa comú
Economia
| 26/09/2012
Obre a Barcelona el primer forn especialitzat en pa sense gluten
Societat
| 02/07/2011
Portada
Última hora
Descobreix
Seccions
Perfil