carn
El japonès que ha dedicat la seva vida a produir la millor carn del món beneeix els germans Torres
Restaurants |
03/06/2024
Carn cobejada
Girona |
27/09/2023
La carn més cara del món surt per primer cop del Japó i es pot menjar des d'avui a Barcelona
Mengem |
21/09/2023
Arriba la trobada dels carnívors: cuiners experts posaran la carn a la graella a Barcelona
Mengem |
01/06/2023
La barbacoa: un símbol de menjar i reunió
Receptes |
29/03/2023
Com fer un bistec tàrtar? La recepta del cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.tic, amb una estrella Michelin
Receptes |
06/06/2020
L’evangeli sense carn animal d’Heura
Empreses |
13/06/2022
Restaurant Can Boneta: arquitectura gastronòmica
Diumenge |
12/05/2022
Mariana Aróstegui, nutricionista: “Els bacteris del teu intestí estan connectats amb el cervell i, per tant, amb el benestar mental”
Societat |
06/11/2021
Carn vegetal per a una nova generació
Estils |
05/11/2021
L’any de l’embotit (amb permís d’en Torrent)
Opinió |
06/09/2021
12/7: L’estat a la cuina
Opinió |
11/07/2021
Més enllà del ‘chuletón’
Opinió |
10/07/2021