Dels ‘kikos’ als bunyols d’anís, els xefs catalans innoven amb nous ingredients per als torrons d’aquestes festes Especials | 19/12/2024
El gaspatxo, la botifarra de poble, el iogurt natural i el formatge fresc de cabra, els millors productes d'Ametller Origen Especials | 06/04/2024
"Els carnissers van més buscats que els universitaris": Ametller s'apunta a la FP dual Economia / Alimentació | 08/03/2024
Ametller Origen recapta més de 180.000 euros per millorar la vida dels afectats d'ELA Especials | 27/11/2023
Ametller Origen empeny la investigació de l'ELA amb el segon Sopar Solidari de Nadal Gent | 24/11/2023
Ametller Origen posa en marxa el projecte Cuina Solidària per recaptar fons per a l’esclerosi lateral amiòtrofica (ELA) Xefs | 21/06/2022
Agroparc Penedès: un nou model agroalimentari sostenible i circular és possible Especials | 19/06/2022
La venda online en pandèmia dispara un 24% els ingressos d'Ametller, fins als 310 M€ Economia | 16/02/2021