Vols enamorar algú? Aquesta és la recepta infal·lible

La història d'amor de la 'foodstylist' Laura Ponts

2 min
A la foodstylist Laura Ponts li encantaria tornar-se a enamorar, però ho veu més difícil ara que està instal·lada a Barcelona que quan vivia a un poble petit.

A la foodstylist Laura Ponts li encantaria tornar-se a enamorar, però ho veu més difícil ara que està instal·lada a Barcelona que quan vivia en un poble petit. Allà va conèixer la seva parella més duradora, amb qui va compartir 12 anys d'història fins que van decidir transformar la relació en una amistat. “Ens vam conèixer d’una manera senzilla però bonica”, recorda Ponts. 

“En una ciutat és molt difícil coincidir per casualitat amb la mateixa persona més d’una vegada, però quan vius en un poble petit et vas trobant de manera casual anant a fer un cafè, a comprar el pa, als bars, a les festes majors a l’estiu…”. Trobant-se per aquí i per allà és com la Laura Ponts va començar a sentir-se atreta per la seva exparella. “Jo era més jove, i recordo l’emoció d’arreglar-nos amb les amigues per anar a algun pub i sentir els nervis de si ens trobaríem amb ell o no. Quan ens trobàvem sempre hi havia miradetes, rialles… Ens passàvem algun paperet amb alguna tonteria escrita o ens convidàvem a alguna beguda”. I així va ser com, a poc a poc, va sorgir l’amor. “La veritat és que ara que quasi no passo per casa, i que a més visc en una ciutat, em sembla molt més difícil lligar, sobretot perquè les aplicacions no m’agraden. M’agrada el cara a cara”, reflexiona la creadora de contingut. 

Sigui en un poble o en una ciutat, el que Laura Ponts té clar és que l’amor s’ha de desplegar sempre al voltant d’una taula. “Jo soc una enamorada de la gastronomia. Quan viatjo el que m’agrada visitar són els restaurants i els mercats”, explica. De fet, explica, una de les maneres que té de demostrar amor és muntar taules amb menjar bo i detalls bonics, vagi on vagi. “M'és igual l’hora que sigui o on vagi, sigui a una casa rural o a la platja. A la meva maleta sempre hi porto plats, espelmes… tot el que em permeti crear un moment màgic. Per a mi, posar roba a la maleta és secundari”, assegura riallera. 

El menjar, esclar, té un gran poder de seducció, i si Ponts ha de seduir algú té clara quina seria la recepta estrella: “Una pasta fresca amb bolets i tòfona quan és temporada”. O una taula amb formatges i embotits, fruites i pans. “Però res de tres formatges i prou, eh? M’ho treballo molt més”, reivindica, i les fotografies al seu compte d’Instagram en donen fe. 

Per a la foodstylist, l’amor és sobretot “cuidar i voler fer feliç l’altra persona”, fins i tot quan això implica fer esforços o sortir de la zona de confort. Una cosa, diu, que justament està fent ara que està soltera. “Abans no sabia anar a prendre una copa de vi o anar a fer un tomb tota sola; depenia de les amigues i la parella. Ara estic aprenent a fer coses sola i ho estic gaudint molt”, celebra.

stats