El dia que el cantant d’Obeses es va enamorar de l’entrevistadora

La història d'amor del músic Arnau Tordera

2 min
El cantant d’Obeses Arnau Tordera va anar a fer una entrevista al programa Connecticat de La Xarxa sense saber que qui l’entrevistaria es convertiria en la seva parella

Un 15 d’agost, festiu a Catalunya, el cantant d’Obeses, Arnau Tordera, va anar a fer una entrevista al programa Connecticat de La Xarxa sense saber que qui l’entrevistaria es convertiria en la seva parella. Aquella persona era la periodista Jèssica del Moral i l’entrevista, recorda el músic, va començar de manera una mica accidentada. “Em van citar en uns jardins. Com que coneixien la meva essència juganera en qüestions televisives, des del programa em van proposar que comencés l’entrevista tocant la trompeta, malgrat que els vaig advertir que no la tocava. A més, volien que estigués estirat en una gandula lligada a dos arbres”, explica l'Arnau. 

Així, van lligar la gandula entre dos arbres de dimensions més aviat petites i la Jèssica del Moral la va provar abans que comencessin a gravar. “Ja es veia que no estava gaire ben muntat, i la gandula i la Jèssica van caure. Si no hagués estat ella, hauria estat jo: em va salvar d’un ridícul televisiu bastant gran”, rememora el músic. 

El cantant i la periodista ja havien intercanviat un parell de paraules mentre a ell el maquillaven, però va ser durant l’entrevista que van notar una connexió especial. “La Jèssica es prepara molt bé les entrevistes i té un control del temps molt precís. Em va dir que aquell havia sigut l’únic dia que s’havia quedat sense fer totes les preguntes perquè s’havia sentit tan còmoda conversant amb ell que li havien passat els minuts sense adonar-se'n. Després em vaig assabentar que, abans de conèixer-me, no em tenia en gaire bona consideració, però aquell dia va canviar d'opinió”, recorda.

De fet, més endavant la periodista va anar a diversos concerts seus i, tot i que ell no la va veure, sí que van continuar parlant. “Fruit de les converses i l’interès mutu, la relació es va anar enfortint, i fins ara”, diu Arnau Tordera. El que més li agrada de la periodista és que les seves converses són molt estimulants. “També la seva dimensió humana; valoro molt la seva integritat”, assegura. Per a ell, l’ingredient principal d’un amor feliç és el respecte. “I el respecte inclou moltes coses, com ara comprendre la diferència i la singularitat de l’altre, o comprendre que hi ha coses de tu que potser a l’altre no li agraden però que accepta perquè en la balança les coses bones pesen més”, explica.   

En moltes coses, reflexiona Tordera, l’amor i la música s’assemblen. “L’amor ha estat, en bona part, l’element germinador de tota inspiració musical. Més enllà d’això, la música requereix una disciplina i una constància que també és necessària en l’amor. Cal estar a l'aguait en tot moment per mantenir el batec de manera permanent”, conclou.

stats