Estils 26/07/2016

La verema es converteix en reclam turístic

Tretze bodegues de l'Alt Penedès obriran les portes i organitzaran activitats per a tots els públics

Ara
1 min
La verema és un dels moments culminants de l'any a les vinyes

BarcelonaLes caves Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep, totes situades a l'Alt Penedès, obriran les portes durant la verema per oferir una trentena de propostes originals i úniques aptes per a tots els públics, segons ha informat avui l'agència Efe.

Aquest nou projecte, promogut per l'Institut del Cava, busca dinamitzar l'enoturisme en una època tan assenyalada per a la comarca del Penedès com és la verema.

Les activitats es realitzaran divendres, dissabtes i diumenges del 26 d'agost al 17 de setembre, i ja es pot trobar tota la informació a la web Laveremadelcava.

Activitats variades

Les propostes enoturístiques engloben un ampli ventall d'activitats: des de concerts amb música en viu fins a projeccions de cinema entre vinyes, passant per tallers d'aromes, esmorzars al camp, passejos amb llanternes sota la lluna, lectures de contes per a adults o viatges en carruatges per entendre com vivien la verema els nostres avis.

Per enriquir les activitats, la iniciativa inclou menús a destacats restaurants de la comarca que maridaran menús amb diferents caves.

stats