Estils 10/02/2015

Uma Thurman apareix amb una cara nova a la presentació de 'The Slap'

L'actriu, de 44 anys, s'ha sotmès a un polèmic canvi d'imatge que recorda el de Renée Zellweger i que l'ha convertit en 'trending topic' mundial

Ara
2 min
Uma Thurman, aquest dilluns / GETTY

BarcelonaUma Thurman ha deixat de ser Uma Thurman, almenys visualment. L'actriu va sorprendre tothom en aparèixer aquest dilluns a la presentació de la minisèrie 'The Slap' amb una cara nova i totalment irreconeixible que l'ha convertit en 'trending topic' a Twitter. La xarxa s'ha omplert de comentaris sobre aquest canvi d'imatge, en general negatius i burletes, que relacionen el seu cas amb el de Renée Zellweger, que a l'octubre també va aparèixer en públic amb una cara que no tenia pràcticament res a veure amb la que tenia fins llavors.

L'actriu, de 44 anys, s'endinsa amb aquest evident canvi en el terreny de la medicina estètica. Tot i que no era una de les intèrprets de Hollywood que més notícia havia estat pels seus canvis estètics, ara s'ha situat en les primeres posicions, ja que la seva cara d'ara poc té a veure amb l'anterior. Se la veu més afinada i més estilitzada, dos trets que aconsegueix principalment amb el clar retoc que s'ha fet a les galtes, molt més primes que abans. També resulta obvi el retoc que s'ha fet entre el llavi superior i el nas. Aquesta zona de la seva cara ha crescut, ben segur a causa d'una injecció de bòtox per impedir que s'hi facin les arrugues pròpies de la edat i d'alguna altra mena d'injecció que reompli les ja existents.

Les xarxes no han dubtat a l'hora de fer mofa de Thurman, que recentment ha iniciat una relació amb el director que més cops l'ha portat al cinema, Quentin Tarantino. Els seus hipotètics propers papers han estat els més mencionats a Twitter en relació amb el seu canvi d'imatge facial. Per exemple, 'Kill Bill 3', en què l'actriu buscaria "el cirurgià plàstic que l'ha operat". També han recordat altres antics papers: "Entenc Uma Thurman. Desfigurar-se el rostre fins a acabar irreconeixible és el que faria qualsevol després de treballar amb Lars von Trier".

stats