Estils 05/09/2014

Scarlett Johansson, mare per primer cop

Joan Callarissa
2 min
Scarlett Johansson,  mare per primer cop

BarcelonaL’actriu Scarlett Johansson (01) s’ha convertit en mare per primer cop als 29 anys a Nova York, segons ha confirmat el seu representant. Ha donat a llum una nena, la Dorothy Rose, un nom doble que no se sap si ha consensuat amb el pare de la criatura, el periodista francès Romain Dauriac (02), amb qui es va prometre el 2013.

Johansson va anunciar el seu compromís amb Dauriac després que se la veiés portant un anell vintage d’estil art decó al Festival de Cinema de Venècia del 2013, un certamen al qual ja va acudir acompanyada del seu promès. La relació va començar el novembre del 2012 i Dauriac és la parella que més estabilitat li ha donat a Johansson, sobretot pel ritme i seguretat amb què ha avançat la relació des del principi.

Anteriorment l’actriu va ser parella d’actors famosos amb qui no va aconseguir anar tan enllà com amb Dauriac i amb els quals va acabar fracassant. Entre les seves exparelles hi ha l’oscaritzat Jared Leto, el veterà Sean Penn, Josh Hartnett i Ryan Reynolds, amb el qual es va acabar casant. Aquell casament, celebrat discretament al Canadà, va tenir lloc el setembre del 2008. Un moment de felicitat que se’n va anar en orris el 2011, quan es van divorciar. Reynolds es va casar un any després amb una altra actriu, Blake Lively.

Ahir diversos mitjans parlaven sobre la notícia del part de Johansson recordant com era de petita. La revista ¡Hola! es preguntava si la Dorothy Rose s’assemblarà a la seva mare i explicava el primerenc debut de l’actriu. Nascuda en una família humil de Nova York, Johansson va començar al cinema amb només nou anys, cosa que l’ha portat a tenir una llarga carrera.

No obstant, no va ser fins als 14 anys quan va triomfar. Ho va fer a L’home que xiuxiuejava als cavalls, al costat de Robert Redford. Un moment a partir del qual no va parar de treballar fins ara, que s’haurà d’agafar la baixa maternal per recuperar-se del part. Un procés del qual els paparazzis no podran fer negoci, perquè ha estat mare després de l’estiu.

stats