Estils10/02/2016

Louis 1856, l’aposta ‘premium’ de Moritz

J.c.
i J.c.

La cervesera Moritz, situada a la ronda de Sant Antoni de Barcelona, segueix completant el seu macroprojecte de restauració amb l’obertura de nous espais. L’últim ha sigut el Louis 1856, un restaurant situat als soterranis de l’edifici, que busca apartar-se de l’informal bar de tapes i racions que triomfa a la planta baixa de l’edifici.

Al restaurant, que no renuncia a la modernitat ni en la posada en escena ni en la carta, els responsables de Moritz han volgut donar valor a alguns dels trets distintius dels “restaurants clàssics” pel que fa a la forma. És a dir, prendre’s temps per menjar, racions abundants, tracte exquisit, local tranquil... Pel que fa al contingut, els plats escollits són “els que li agrada menjar al xef Jordi Vilà”, cap de cuina de la firma, distingit amb una estrella Michelin.

Cargando
No hay anuncios

La carta està farcida de plats contundents en tots els sentits. Com a entrants s’hi serveixen chateaubriand de bou amb foie a la sal i salsa de porto, xucrut amb careta de porc, paté en croûte en tres versions, gofressalades... Peix i carn en format gran -i pensats per compartir- destaquen entre els segons plats i serveixen per arribar a unes postres en les quals es pot escollir entre milfulls de cremes a escollir, tarte tatin o omelette surprise. Tres mostres més que l’Alsàcia on va néixer el fundador de Moritz no perd mai un merescut protagonisme gastronòmic. Amb una extensa carta de vins, un expert sommelier i amb els plats sempre acabats d’executar a la vista dels comensals, l’àpat complet surt per 40 euros mínim.