L’Hotel Omm dedica un dia sencer a la garnatxa
L’Hotel Omm acull demà una jornada dedicada a la garnatxa, una de les varietats de raïm més conreades al nostre país. D’onze del matí a cinc de la tarda, l’Associació Terra de Garnatxes organitzarà un tast de garnatxes a la taula alta del restaurant Roca Bar per donar a conèixer el millor dels productors catalans. Vinyes Domènech, Clos Figueras, Celler La Gravera o Viladellops són alguns dels cellers fundadors de l’entitat que lideren la iniciativa.
Al migdia i a la nit, Roca Moo, que compta amb l’assessorament dels germans Roca, oferirà un menú garnatxa específic. L’equip de Rafa Panatieri l’ha repartit entre cinc plats i unes postres, que per 120 euros se serviran maridats amb vins de garnatxa. Els plats que s’oferiran són ou d’or, caldereta de gamba roja, llenguado mediterrani, escudella de bacallà, garrinet amb romesco i per postres ametlla i cirera.