Neix una escola per als valencians que no saben fer paella
BarcelonaArròs Dacsa ha creat la primera Escola de Paelles per a tots aquells valencians que encara no saben cuinar-la i que els permetrà aprendre els secrets de la seva preparació en un sol matí de la mà de cuiners de prestigi. La iniciativa arrancarà el mes de novembre amb una classe magistral del xef Salvador Gascón i fins al mes de maig cada dissabte hi haurà un cuiner diferent com a professor.
Per promocionar aquesta iniciativa, Dacsa ha fet una campanya publicitària amb un curt que relata la història de Romero, un valencià que no sabia fer paelles i que després de molts anys intentant-ho sense èxit, acudeix a aquesta escola. Pep Gimeno 'El Botifarra' amenitza el vídeo amb un tema musical.
Els interessats a assistir a un dels cursos han de seguir la marca Dacsa a les xarxes socials i a través del hashtag #EscuelaDacsa es faran concursos en què se sortejaran fins a deu places dobles per a assistir un dissabte al matí a una de les classes de paella.