Estils 21/11/2016

El Celler de Can Roca desembarca al Palau Robert

L'exposició 'El Celler de Can Roca. De la Terra a la Lluna' repassa els 30 anys de l'exitós concepte gastronòmic dels germans Roca

Ara
1 min
Els germans Roca avui durant la presentació de la mostra al Palau Robert

BARCELONAJoan i Josep Roca van obrir El Celler de Can Roca l'any 1986 al barri de Taialà, als afores de Girona. Poc devien imaginar llavors que aquell projecte gastronòmic acabaria esdevenint una referència gastronòmica mundial. L'any 2000 es va incorporar al restaurant el seu germà Jordi. El treball i creativitat a tres bandes va aconseguir situar El Celler de Can Roca el 2013 i el 2015 en el primer lloc de la llista de millors restaurants del món, segons la revista 'Restaurant Magazine', a partir d’una votació feta per gairebé 1.000 experts de tot el món. Avui el restaurant gironí continua sent un nom ineludible de la cuina de prestigi internacional.

La creativitat, la trajectòria i l'èxit que ha experimentat el negoci familiar encapçalat pels Roca han sigut ara sintetitzats en una exposició al Palau Robert que repassa els 30 anys d’història d'El Celler de Can Roca. Oberta a partir de demà i fins al 23 d’abril, la mostra s'estructura en 6 àmbits –Memòria d’un bar, Formació, De la Terra a la Lluna, Calidoscopi, Experiència total i 'Memento mori'– que van des de la descoberta de les arrels del “món Roca” originari, a la fonda familiar regentada pels seus pares a Girona, fins a l’experiència total d'El Celler de Can Roca.

La Generalitat de Catalunya, amb el suport d'El Celler, organitza l'exposició, que coincideix amb l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme i la declaració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia.

Interior de l'exposició sobre El Celler de Can Roca
stats